Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Under the Surface

Kom med på et spændende undervisningsforløb, når Utzon Center med ’Under the Surface’ giver eleverne redskaberne til at forstå og debattere street art og dens rolle i det offentlige urbane rum.

Undervisningen tager udgangspunkt i udstillingen 'Surface', der, efter at have været verden rundt, nu bliver vist på Utzon Center i perioden oktober 2017 til januar 2018.  Udstillingen er en fotoudstilling med værker af fotografen Søren Solkær. I udstillingen vises nogen af verdens dygtigste street art-kunstnere portrætteret i samspil med deres værker.

 

I undervisningsforløbet diskuteres street arts betydning for byens arkitektur og livet i byerne, samt kunstnerne bag værkerne. Derudover vil forløbet give eleverne mulighed for selv at prøve kræfter med street art og fotografi.

 

Om undervisningsforløbet

Forløbet ’Under The Surface’ afvikles af klassens underviser/lærer med afsæt i den vejledning og det forberedelsesmateriale, som findes her på siden. Forløbet kan både følges "ud af boksen" eller udvides med egne ideer.

 

Forløbet består af forberedelse hjemme på skolen, dernæst en tur i udstillingen, Surface, der rundes af med spørgsmål og en DIY-street art workshop – begge dele på Utzon Center. Da afviklingen af forløbet foregår på egen hånd, er der mulighed for at dreje undervisningen i den retning, du som underviser finder relevant.

 

Forberedelsen på skolen er anslået til at vare to lektioner, og besøget på Utzon Center er af to timers varighed. Dette er gældende såfremt forløbet afvikles som et selvstændigt forløb.

 

Alt materiale er udarbejdet af Utzon Center i forbindelse med undervisningsforløbet ’Under The Surface’ og udstillingen Surface.

 

Praktisk information og booking

  • Målgruppe: 8.-10. klasse samt gymnasieskolen
  • Pris: Gratis
  • Periode: tirsdag-fredag i uge 43-uge 1 2018, undtaget uge 52.
  • Tidspunkter: kl. 9-12 eller kl. 12.30-15.30.

 

I booker et undervisningsforløb ved at udfylde nedenstående formular. Vi vender herefter tilbage med en bekræftelse, såfrem ønskede dato og tidspunkt er ledigt.

 

Det er op til klassens underviser/lærer om hele det afsatte tidsrum benyttes. Dog skal workshopfaciliteterne ryddes op og forlades inden for den afsatte tid.

 

Alle spørgsmål vedrørende Under The Surface henvendes til Formidlingsarkitekt Julie Klok på jukl@utzoncenter.dk eller tlf.: +45 99 82 16 02

Bookingformular

elever