Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Secondary navigation

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Lej lokaler

Møde, konference, gallamiddag, bryllup eller fest? Du kan leje lokaler på Utzon Center.

Utzon Center ligger på havnen i Aalborg og med udsigt til Limfjorden. Du finder ikke en bedre beliggenhed. Den er fantastisk.

 

Og det er uanset, om du skal holde konfirmation, fødselsdag eller bryllup, eller om din virksomhed skal afvikle en stor konference, jubilæum eller dagsmøde. Vi har både erfaring og lokaler til at afholde store og små events for private, virksomheder eller foreninger. 

 

Med Utzon Center får du også en historisk ramme, for det er den sidste bygning, som Jørn Utzon færdiggjorde. 

 

Vi laver også gerne en samlet pakke til jer, der inkluderer omvisning og adgang til udstillingen. 

 

Al forplejning er fra Restaurant Jørn. Og vi hjælper selvfølgelig med at sammensætte den helt rigtige menu til jer. 

 

Kontakt salgschef Mads Buch Jensen for at få mere information om de forskellige muligheder og priser på mjen@utzoncenter.dk eller telefon 41 82 29 71 eller restaurantchef Charlotte Cortz Johansen på 99 82 16 05 eller restaurant@utzoncenter.dk.

 

Her er lokalerne, som du kan leje:

 

Det Obelske Auditorium

Auditoriet ligger på 1. sal. Og du får en enestående udsigt over Limfjorden og havnen. Der er mulighed for at holde arrangementer i auditoriestil med plads til 104 personer på mobile stolerækker. Yderligere stole kan placeres, så der i alt kan være 150 personer. 

 

Det Obelske Auditorium er en meget fleksibel plads, der også kan opstilles med runde 10-mands borde til i alt 10-100 personer alt efter arrangementets art. Vi projektor, mikrofoner og trådløst internet. Mulighed for mørklægning.

 

 

Restaurant JØRN

Restaurant JØRN er i særklasse. Vi kan tilbyde forplejning til alt fra det mindre virksomhedsmøde, konferencer til konfirmatinoer. Eller du kan booke restauranten til private aftenarrangementer (min. 30 gæster). 

 

Vores personale på Restaurant JØRN er altid parate til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning til dit arrangement. 

 

 

Spidsgatterhallen

Spidsgatterhallen ligger i stueplan, og du har direkte udsigt til Limfjorden og havnefronten. For Jørn Utzon var lokalet en slags hyldest til faren, Aage, der blandt andet byggede spidsgattere. Så midt i lokalet står en spidsgatterbåd, der er bygget af Aage, og som giver en helt unik oplevelse af rum, lys og udsigt.

 

Lokalet er meget fleksibelt og velegnet til receptioner, udstillinger og stående arrangementer for op til 150 personer. Der kan placeres runde borde med plads til 100 personer. 

 

 

Mødelokalet Can Lis 

Mødelokalet bærer navn efter Jørn Utzons arkitektoniske mesterværk på Mallorca, Can Lis, hvor han trak sig tilbage for at være sammen med familien og finde inspiration til nye projekter. Stemningen i mødelokalet er i samme ånd stilfuldt, inspirerende og personligt. Det er indrettet som arkitektens tegnestue med plads og ro til fordybelse.

 

I Can Lis har du adgang til trådløst internet og en 75” skærm, som du kan bruge til præsentationer og Skype-møder. Mødelokalet ligger i stueplan, og der er let adgang til vores udstillinger. Der er plads til op til 16 personer i Can Lis og mulighed for mørklægning.

Kontaktinformation

Salgschef Mads Buch Jensen

Telefon 4182 2971

mjen@utzoncenter.dk