Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Nyhedsbrev

Få Utzon og arkitektur i din indbakke.

Du får vores nyhedsbrev to gange om måneden.

 

Skriv dig op og læs om nyheder, udstillinger, workshops, koncerter, events, Utzon Talks og om alle vores andre aktiviteter.

 

Og få historier om arkitektur og verden omkring os.

 

Se eksempler længere nede på siden. 

 

Vi har også andre nyhedsbreve om undervisningsforløb til skoler og pressemeddelelser, der bliver sendt ud med jævne mellemrum.

 

påkrævet felt
Få Utzon og arkitektur i din indbakke:

 

 

Se eksempler på vores nyhedsbrev her: 

 

 

Nyhedsbrevsbetingelser hos Utzon Center

Medlemmerne har ved oprettelse af e-mail abonnement hos Utzon Center accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

 

Igennem nyhedsbrevene deler Utzon Center sin viden med dig. Udgangspunktet er nyheder omkring museet og indholdet kan være kommende udstillinger, aktiviteter og information om nyheder i museumsbutikken. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at informationen modtages på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

 

Indsamling af data

Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Utzon Center registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug.

 

Afmelding af e-mail abonnement

Medlemmerne kan til enhver tid afmelde nyheds abonnementet og ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via nyhedsbrevene.

 

Dine rettigheder

Medlemmernes rettigheder i forbindelse med Utzon Centers behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger og medlemmerne har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Utzon Center har registreret om dig.

 

Utzon Center følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Eksempel på nyhedsbrev: