Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Nyhedsbrev

Få Utzon og arkitektur i din indbakke.

Hver 14. dag får du en e-mail med alt, hvad der foregår på Utzon Center. Og historier om arkitektur og verden omkring os.

 

Du hører om videoer, podcasts, kreative øvelser til børn, foredrag, live-streams, aktiviteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.

 

Nysgerrig?

 

Her kan du læse nyhedsbrev nummer 22, nummer 23 og nummer 24. Se flere eksempler længere nede på siden. 

 

Du kan også få emails om vores undervisningsforløb til skoler og institutioner. Og du kan modtage pressemeddelelser, der sendes ud med jævne mellemrum.

 

påkrævet felt
Få Utzon og arkitektur i din indbakke:

 

 

Se eksempler på vores nyhedsbrev her: 

 

 

Nyhedsbrevsbetingelser hos Utzon Center

Medlemmerne har ved oprettelse af e-mail abonnement hos Utzon Center accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

 

Igennem nyhedsbrevene deler Utzon Center sin viden med dig. Udgangspunktet er nyheder omkring museet og indholdet kan være kommende udstillinger, aktiviteter og information om nyheder i museumsbutikken. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at informationen modtages på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

 

Indsamling af data

Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Utzon Center registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug.

 

Afmelding af e-mail abonnement

Medlemmerne kan til enhver tid afmelde nyheds abonnementet og ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via nyhedsbrevene.

 

Dine rettigheder

Medlemmernes rettigheder i forbindelse med Utzon Centers behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger og medlemmerne har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Utzon Center har registreret om dig.

 

Utzon Center følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik.