Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Rumtosset

27. jun 2019 til 23. feb 2020

Lys, røg, bi-byggerier, en skalaby, et legelandskab, en rum-kikkert og et himmeltårn. Bliv tosset med rum, og slå dig løs i en forunderlig verden af skæve og skøre arkitektoniske installationer.

Utzon Center har inviteret seks arkitekter og designere til at skabe rumlig installationer i et fælles arkitektonisk laboratorie, Rumtosset. I udstillingens rumforskerstationer eller i de forunderlige værker, kan du eksperimentere og bruge hoved, hænder, fantasi og forstand og lege så godt, at du ikke opdager, du lærer en masse om arkitektur og design undervejs.

 

Kig op i rumkikkerten, indret skalabyen, lav rum med lys og røg, oplev vokslampeskærmene i biernes tempel, tag en lur over skyerne, slå jer løs i legelandskabet, og tag på rumstationen, hvor du kan bygge dit eget mesterværk.

 

Designerne og arkitekterne YOKE (CPH), COBE (CPH), ADEPT (CPH), JaJa (CPH), Reiulf Ramstad Arkitekter (Oslo) og Studio Poesis (Aalborg) har hver især skabt unikke værktøjer til forundring, samvær og nærvær i en ganske særlig udstiling for børn og barnlige sjæle. Her må løbes, røres, og man bliver ikke bedt om at være stille, når vi inviterer til rumforskning i Utzon Centers arkitektoniske legeland.

 

Udstillingen Rumtosset er støttet af Nordea-Fonden som en del af det fire-årige lege- og læringsprojekt, Arkitektur er en leg for børn i hele Danmark. Biernes værksted i Utzons gårdhave er desuden støttet af Statens Kunstfond, mens Keflico har leveret materialer til de mest fantastiske trækonstruktioner og byggerier i udstillingen.

 

Udstillingen har noget for alle, men henvender sig i særdeleshed til de 3-13-årige. Vi glæder os til at rumforske sammen med dig!

Støttet af:

 

Meget mere Utzon for børn...

Meget mere Utzon for børn...

På Utzon Center har vi altid masser af sjove workshops med plads til at lære med både hovedet og hænderne

Workshop for hele familien: Design i LEGO – Scan i 3D – Træd ind i Minecraft

Workshop for hele familien: Design i LEGO – Scan i 3D – Træd ind i Minecraft

Kom forbi Utzon Center og brug et par timer, eller måske en hel dag, på at lege arkitekt i LEGO og Minecraft med 3D og virtual reality. Hver weekend fra kl. 10-17.