Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Utzon Talk: Adept

23. jan 2020, 17:00 til 18:00

Mød arkitekturfællesskabet ADEPT, som har medvirket til udstillingen Rumtosset med installationen ”Aktivitetslandskabet”. Du kender dem måske allerede som arkitekterne bag Aalborgs Vestre Fjordpark.

Tegnestuen har base i København og arbejder bredt – fra fysisk byudvikling til strategisk planlægning, til bygningsarkitektur og landskabsdesign. 


Aktivitetslandskabet

Aktivitetslandskabet i udstillingen er et eksempel på, hvordan design kan fungere som en fleksibel ramme om byliv og fællesskaber. 
Aktivitetslandskabet er skabt af lokalt, bæredygtigt træ og kan let genbruges i andre sammenhænge. Strukturen er ikke skabt for at være et design-ikon i sig selv. Målet er at aktivere leg og bevægelse. 

 

Resilient design

ADEPT har til formål er at gøre resilient udvikling af byer, bygninger og landskaber til den vigtigste agenda i vor tid. Kompleksitet og uforudsigelighed er virkeligheden for en verden i konstant forandring.  For at tilpasse vores byer og bygninger til fremtidens udfordringer er vi nødt til at udforme strategier for udviklingen af byer og bygninger, som er både robuste og fleksible. 

 

Det vigtigste aktiv i vores byer er de mennesker, der beboer dem. En af drivkræfterne for Adepts byudvikling er derfor at aktivere, engagere og involvere mennesker i at deltage i byens sociale rum gennem leg og bevægelse. Gennem fællesskaber på tværs af generationer, indkomst, køn og etnicitet genereres diversitet og byliv, som er med til at skabe positive synergier i udviklingen af både byer og bygninger.

Datoer

23. jan 2020, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 80 kr. (40 kr. for studerende)
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet. Kontakt ellers klub@kunsten.dk for billetkode. 
  • Klubmedlemmer kan ikke medbringe gratis ledsager – denne skal have egen billet.
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg kan købe billet til 0 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Kategorier

Rumtosset

Rumtosset

Lys, røg, bier, fed teknologi, skalalandskab og klatretårn. Et arkitektonisk eksperimentarium, hvor børn kan bruge alle sanser, fantasi og forstand.  Udforsk de små laboratorier og værksteder i udstillingen, hvor du selv kan bygge og lave eksperimenter.