Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Secondary navigation

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Utzon Talk: YOKE

Mød designstudiet YOKE, og bliv klogere på interaktivt oplevelsesdesign - ikke mindst på lys og røg, som danner helt perfekt ramme om halloween.

YOKE er aktuel i udstillingen Rumtosset med værket KONSTRUKTUR - Opus 3, der ved hjælp af lys, røg, skygger og lyd stiller spørgsmålstegn ved vores forståelse og definition af rum. KONSTRUKTUR - Opus 3 er udviklet specielt til Utzon Center, mens tidligere versioner af værket har været udstillet i blandt andet Nikolaj Kunsthal i København og flere steder i Horsens.


YOKE er et designstudie, der udvikler eksperimenterende kunstværker og interaktive udstillinger til et udvalg af internationale kulturinstitutioner og private virksomheder. YOKE arbejder i krydsfeltet mellem digitale og analoge løsninger og udnytter den nyeste teknologi med henblik på at bevæge, involvere og kommunikere med de besøgende. Med et dedikeret team af visuelle designere, softwareudviklere, ingeniører og arkitekter engagerer YOKE sig i samtidskunsten og bidrager til den kulturelle scene ved at udforske nye formater af et omsluttende og engagerende oplevelsesdesign. YOKE har samarbejdet med blandt andet Munchmuseet i Oslo, ARKEN Museum for Moderne Kunst, Hammershus Besøgscenter, Vikingeskibsmuseet, Den Blå Planet og Victoria & Albert Museum.

 

YOKE har designet installationen ”KONSTRUKTUR - Opus 3”, som du møder i udstillingen Rumtosset. Læs mere om YOKE på yoke.dk.

Datoer

31. okt 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 80 kr. (40 kr. for studerende)
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet. Kontakt ellers klub@kunsten.dk for billetkode. 
  • Klubmedlemmer kan ikke medbringe gratis ledsager – denne skal have egen billet.
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg kan købe billet til 0 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Kategorier