Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Utzon Talk: Arkitektur, beliggenhed og det spanske landskab

Tag med Utzon Centers udviklings- og formidlingsdirektør Malene Abildgaard til Spanien. Du kommer på en rundrejse, hvor du møder sydens skarpe sol, den røde jord - og ikke mindst masser af fantastisk arkitektur.  

Utzon Talk Malene

 

Køb en streaming-billet. Støt Utzon Center og giv en 10'er eller 20'er. 

 

Det er en historie om kærlighed. Mellem nord og syd. Det er en overraskende fortælling om spanske arkitekter, der i årtier har fået inspiration fra Norden. 

 

Mød 11 spanske tegnestuer og arkitekter, som viser deres passion for nordisk modernisme, når Malene tager dig med rundt i udstillingen With Love from Spain

 

Nordisk modernisme set gennem spanske øjne

De spanske arkitekter fortæller i udstillingen en historie, som de færreste af os kender. Den handler om deres årtier lange fascination af nordisk arkitektur, og hvordan de har taget den til sig og gjort den til deres egen.  

 

I sin Utzon Talk dykker Malene ned i noget af det mest forrygende, spanske arkitektur, som du kan opleve i dag. Og viser dig de spanske tegnestuers kærlighed til nogle af vores helt store skandinaviske arkitekter og designere. Det er navne, som for eksempel Arne Jacobsen og Jørn Utzon.  

 

Øverst på siden kan du se oplægget, der blev holdt den 4. oktober 2021 på Utzon Center i anledning af Arkitekturens Dag. 

 

Køb billet

Køb en billet til streaming. Du bestemmer selv, om du vil give en 10'er eller 20'er. 
 

Så hjælper og støtter du Utzon Center, så du og andre kan få glæde af foredragene. 

 

Få Utzon i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du får en email to gange om måneden med historier om arkitektur og foredrag, aktiviteteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.