Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Utzon Talk med Karsten Thorlund: Nye forbindelser til naturen

Tag med ud i naturen sammen med Karsten Thorlund fra de prisvindende landskabsarkitekter SLA. Og hør ham fortælle om hvordan natur, design og teknologi kan skabe bedre og mere bæredygtige byer.

SLA Utzon Talk

 

Køb en streaming-billet. Støt Utzon Center og giv en 10'er eller 20'er. 

 

Arkitekturen kan skabe nye forbindelser til naturen.

Og naturen er i høj kurs. For vi vil ud i det grønne. Og vi har mere end nogensinde før brug for et bæredygtigt ressourceforbrug.  

 

Tag med til Utzon Talk, og lad Karsten gøre dig klogere på mødet mellem natur og by. Og hvordan natur-baseret design kan være med til at skabe moderne, tilpasningsdygtige byer. Som inspirer til fællesskab og mangfoldighed. 

 

Bynatur og natur-baseret design

SLA er verdensmestre i arkitektur som skaber forbindelser til naturen. Dobbelt-verdensmestre. 

 

Til World Architecture Festival 2021 vandt de både ‘årets bygning’ og ‘årets landskab’ for deres tagpark på Amagerbakke og Al Fay Park i Abu Dhabi.

 

Og med god grund. For SLA har 30 års erfaring med at skabe byrum, byplanlægning og landskabsarkitektur, som er med til at løse nogle af tidens sværeste urbane problemer. 

 

De skaber sanseligt naturbaseret bydesign som fremmer sundhed og trivsel. Og sender os ud i naturen midt inde i byen. Imens de samtidig løser udfordinger som biodiversitet og klima. 

 

Karsten tager dig med rundt i verden, når han i sin Utzon Talk viser en række af SLAs imponerende projekter fra ind- og udland.

Turen går også forbi Aalborg. Ikke langt fra Utzon Center står SLA bag to ambitiøse projekter for byudvikling af både Østerå og Stigsborg, hvor de arbejder på at skabe nye forbindelser med naturen.

 

Øverst på siden kan du se oplægget, der blev holdt den 4. oktober 2021 på Utzon Center i anledning af Arkitekturens Dag. 

 

Køb billet

Køb en billet til streaming. Du bestemmer selv, om du vil give en 10'er eller 20'er. 
 

Så hjælper og støtter du Utzon Center, så du og andre kan få glæde af foredragene. 

 

Få Utzon i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du får en email to gange om måneden med historier om arkitektur og foredrag, aktiviteteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.