Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Utzon Talk med hjerneforsker: Vi dykker ind i hjernen for at finde arkitekturen

Arkitektur og design påvirker din hjerne. Se foredrag med hjerneforsker Martin Skov.

Utzon Talk med Martin Skov

 

Køb en streaming-billet. Støt Utzon Center og giv en 10'er eller 20'er. 
 

Arkitektur påvirker din hjerne. Dit humør og dine bevægelser bliver påvirket af de rum, som du befinder dig i.

 

Det ved hjerneforsker og neuroæstetiker Martin Skov en masse om. Han er seniorforsker ved Hvidovre Hospital, hvor han har specialiseret sig i forholdet mellem æstetik og hjerne.

 

Martin Skov og hans kolleger forsker blandt andet i skønhed og det smukke. Hvad er det egentlig for noget? Skov og kolleger forsker også i, hvordan kunst påvirker hjernen. Og hvordan mennesket i det hele taget er et dyr, som i uhørt grad påvirker og forandrer omgivelserne for at gøre dem mere interessante. Med alt fra frisurer, tøj, spisebordslamper, musik, blomsterbede og byrum.

 

Belønning og straf

Kom til en Utzon Talk, hvor vi dykker helt ind i hjernen. Øverst på siden kan du se foredraget, der blev holdt den 6. maj 2021 på Utzon Center.

 

Martin Skov vil forklare, hvordan arkitektoniske designelementer påvirker hjernens belønnings- og strafsystem, der blandt andet giver os oplevelsen af nydelse.

 

Derefter kommer Martin Skov med eksempler på, hvordan det påvirker vores handlinger og motorik, når vi bevæger os i designede rum.

 

Og så kommer det gode spørgsmål. Kan vi bruge forskningen til at forbedrer vores boliger og byggerier? Det er Martin Skov også klar til at tage en diskussion om.

 

Køb billet

Køb en billet til streaming. Du bestemmer selv, om du vil give en 10'er eller 20'er. 
 

Så hjælper og støtter du Utzon Center, så du og andre kan få glæde af foredragene. 

 

Få Utzon i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du får en email to gange om måneden med historier om arkitektur og foredrag, aktiviteteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.