Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Besøg

Green Attraction og miljø-information

På Utzon Center tager vi bæredygtighed alvorligt.

 

Utzon Center tilslutter sig FN-Verdensmålene og arbejder med bæredygtighed både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Vi arbejder ikke bare med enkelte verdensmål, men bruger dem som fokuspunkter, når vi kommer med nye tilføjelser og bæredygtige tiltag. Dette gør vi for at tænke alle former for bæredygtighed ind i vores løsninger. 

 

Arkitektur og bæredygtighed går hånd i hånd, og bæredygtigheden finder en naturlig plads i vores fortællinger. Det er nemlig blevet en selvfølgelighed, at byer skabes med henblik på bæredygtighed.

 

På Utzon Center tager vi afsæt i Danmarks bedste arkitekter. Arkitekterne inspirerer, udfordrer og kræver noget af os. Til gengæld løfter vi de arkitekter frem, der tager et bæredygtigt ansvar i vores udstillinger. 

 

Green Attraction

Vi arbejder aktivt på at blive Green Attraction-certificerede. Green Attraction-certifikatet er et miljømærke, der gør det nemt for kunder at finde bæredygtige attraktioner.

 

Arbejdet med at blive certificeret består blandt andet af begrænsning af engangsprodukter, besparelse af energi, oplysning om offentlig transport frem for bil og en masse andre tiltag.

 

Vi håber, at besøgende vil blive inspireret af og oplyst om de bæredygtige ideer, der udstilles på Utzon Center.

 

Overblik over vores løbende arbejde med bæredygtighed