Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Besøg

Utzon Design Shop

I Utzon Design Shop fokuserer vi på dansk og skandinavisk design. Du finder altid et varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer.

Brugskunst, godt grej, smukke tørklæder, plakater og postkort, smykker, sjovt legetøj og den eftertragtede lampe, Opera House. Og så selvfølgelig et udvalg af design- og arkitekturbøger med hovedvægt på Jørn Utzons virke, samt tidligere og aktuelle udstillinger i Utzon Center. Fælles for alle vores varer er, at vi satser på designprodukter af høj kvalitet med en arkitektonisk tilgang, som kan bruges og nydes hver dag.

 

Vi pakker altid dine gaver flot ind, og bytter eller refunderer købet indtil én måned fra købsdato ved fremvisning af bon.

 

Gratis adgang til butik

Hvis du mangler en gave eller blot ønsker at forkæle dig selv, er der altid gratis adgang til Utzon Design Shop – også når du ikke skal besøge vores udstillinger.

 

Rabat til Klub Kunsten + Utzon

Medlemmer af Klub Kunsten+Utzon, samt Kunsten Business får 10% på alle varer i Utzon Design Shop. Det samme er gældende for studerende på vores udvalg af bøger.