Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

Privatlivspolitik

Utzon Center er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med arrangementer, formidling, arkivering, markedsføring, presse, rekruttering, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler persondata.

Kontaktoplysninger

Utzon Center 

Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

CVR: 30 27 94 41

E-mail: info@utzoncenter.dk

Telefon: +45 76 90 50 00

 

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger både direkte og via tredjepart. Vi henter oplysninger direkte til brug for løn- og personaleadministration, herunder hos SKAT og i forbindelse med presseopgaver gennem research. I markedsføringssammenhæng henter vi data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics og sociale medier. Vi indsamler oplysninger via tredjepart i relation til diverse medlemskaber af klubber, herunder Utzon Partners og Klub Kunsten + Utzon. Ligeledes får vi oplysninger via tredjepart i forbindelse med køb online i vores webshop samt ved annoncering via e-mail. Kundekøb i forbindelse med arrangementer, køb i butikken og i restaurant JØRN registreres i vores database. Oplysninger via tredjepart indsamles desuden ved rekruttering. Når du tilmelder dig som medlem i Klub Kunsten + Utzon, accepterer du samtidig, at vi opbevarer dine personoplysninger samt billede taget ved oprettelse af medlemskabet. Utzon Center udvikler mobile applikationer (“tjenester”) der anvendes til at fremme legen og læringen. Disse mobile applikationer indebærer app'en Utzons Rejser, hvor vi indsamler data via kameraet.  Når du anvender dit kamera gennem vores tjenester bliver video feedet, det som kameraet kan se, analyseret af tjenesten for at kunne genkende nogle allerede forud bestemte motiver. Ingen data fra dit kamera bliver gemt på vores server eller andre steder online, men anvendes kun lokalt i tjenesten.


Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Personoplysningerne anvendes til administration af løn- og personaleforhold, herunder rekruttering. Oplysninger i presseregi anvendes til opbygning og vedligehold af pressekontakter i ind- og udland og registreres i vores database. Vores medlemsoplysninger (Klub Kunsten + Utzon, samt erhvervsklub) bruger vi til administration af vores klubber, herunder information om medlemmernes brug af aktiviteter på Kunsten og Utzon Center. Oplysningerne registreres i vores medlemssystem. Cookies anvendes til analyse og performance i forbindelse med målinger på vores hjemmeside.

 

Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger.

 

Opdateret: 23. maj 2018