Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Det sker

Sky's the Limit

13. okt 2016 til 15. jan 2017

Træd ind i højhusenes verden på Utzon Center og kom helt tæt på - og nærmest op i - de vildeste og smukkeste højhusmodeller, der hidtil er vist i Danmark.

Mærk suset fra verdens højeste bygninger og bliv bevæget af ingeniørernes vilde beregninger og kæmpe konstruktioner.

 

Udstillingen ’Sky’s the Limit’ tager dig med ind i - og op i - højhusenes og de gigantiske konstruktioners verden. Vi åbner op for fascinationen af de smukkeste højhusstrukturer, skabt af Skidmore, Owings & Merrill LLP (SOM) i det kreative møde mellem ingeniører og arkitekter.

 

SOM blev grundlagt i 1936 og har gennemført mere end 10.000 projekter i 50 lande. De er kendt for ikoniske bygninger som Lever House, samarbejdet med Pablo Picasso, skyskrabere som Sears Tower, John Hancock, One World Trade Center i New York, samt verdens højeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai. Blandt SOMs nyeste projekter er Karlatornet i Gøteborg, der vil blive Skandinaviens højeste bygning, når den står færdig i 2020.

 

På Utzon Center gælder udtrykket ”sky’s the limit” for alvor - kun fantasien sætter grænser. De enorme huse skal opleves, forstås og udfordres ved at bygge dem i LEGO og efterfølgende træde ind i virtual reality og mærke suset fra toppen af blandt andet Burj Khalifa i Minecraft.


Byd velkommen til SOM på Utzon Center - hvor kun fantasien sætter grænser.

 

Foto © SOM

 

Pressemateriale

 

Udstillingskatalog

 

Omtale

 

Undervisningstilbud

I forbindelse med udstillingen tilbydes undervisningstilbuddet 'Høj, højere, højest' til folkeskolens 4.-6. klasser. Læs mere her.

Præsenteret i samarbejde med

 

Støttet af