Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Art of Many – the Right to Space

9. feb 2017 til 28. maj 2017

Udstillingen var det danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig i 2016 og kan nu opleves på Utzon Center.

Er arkitektur af høj kvalitet ikke blot prestigeprojekter? Svaret fra de danske arkitekter er: NEJ! De insisterer nemlig på, at skabe arkitektur af høj kvalitet, der kommer fællesskabet til gode – og hele verden lægger mærke til det. Som det første sted i Danmark åbner Utzon Center den udstilling, som var det danske bidrag til sidste års Arkitekturbiennale i Venedig. På udstillingen kan publikum opleve projekter fra flere end 70 arkitektvirksomheder.

 

Hvert andet år valfarter arkitekturinteresserede til Venedig til den prestigefyldte og berømte arkitekturbiennale. Her præsenterer verdens lande det ypperste inden for arkitekturen. Danmark bidrog sidste år med fortællingen om, hvordan danske arkitekter, sammen med planlæggere, politikere og bygherrer i deres daglige arbejde har fokus på arkitektur, hvor mennesket er i centrum.
 

Dansk Arkitektur Center var af Kulturministeriet udpeget som kommissær for det officielle danske bidrag til den 15. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig. Bidraget var udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' og den blev kurateret af Boris Brorman Jensen og Kristoffer Lindhardt Weiss. Udstillingen støttes af Realdania, Kulturministeriet, Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg for Arkitektur, Dreyers Fond og Ny Carlsbergfondet.

 

Foto: Nick Lehoux

 

Hent pressemateriale her

 

art of many