Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Rundvisning: Få udstillingsdirektøren som din guide

Vil du gerne have en helt særlig og unik oplevelse? Så lad Utzon Centers udstillingsdirektør tage dig med på rundvisning.

Hvis du vil have en helt unik rundvisning, er det vores udstillingsdirektør, Line Nørskov Eriksen, der skal være din guide.

 

Det tager tid, viden og research at opbygge en udstilling. Det kan nemt tage over et år fra idé til virklighed. Og det er Line Nørskov Eriksen, der står for rejsen.

 

Hvis du brænder for et emne og virkeligt vil vide mere om en udstilling, så skal du lade Line sammenstætte en rundvisning og være din guide.

 

Line er også en af verdens førende eksperter i Jørn Utzon og hans rejser og arkitektur. Du finder få andre, der er lige så kvalificerede til at fortælle historien om drengen, Jørn, der voksede op i Aalborg og blev en af de mest indflydelsesrige arkitekter i det 20. århundrede.

 

Line Nørskov Eriksen er en af verdens førende eksperter i Jørn Utzon, hans arkitektur og rejser. Hun er arkitekt MAA fa Aalborg Universitet og har en P.hd. Fra Portsmouth School of Architecture. 

 

Bemærk

  • Vi anbefaler, at du booker i god tid. Vi oplever stor efterspørgsel på rundvisninger.
  • Bindende antal deltagere til rundvisningen skal oplyses dagen før rundvisning.

 

Er I en gruppe af venner, familie eller kolleger? Eller har du særlige ønsker til en rundvisning eller guidet tur? Vi hjælper gerne med at skræddersy en oplevelse, som passer præcist til dig.

 

Kontakt: info@utzoncenter.dk /// +45 7690 5000

 

Slut dagen af med frokost på Restaurant JØRN. Det er mad i særklasse. Med byens bedste udsigt over fjorden. Book bord på Restaurant JØRN her. 

Book rundvisning

:

Praktisk information

  • Varighed: 60 min.
  • Max 20 personer pr. rundvisning

 

Priser

  • Tirsdag-fredag:
    1.900 kr. + entré
  • Rundvisninger udenfor åbningstid efter aftale
  • Ved rundvisninger betales entré til Utzon Center, medmindre du har medlemskort til Klub Kunsten + Utzon eller businessklub.