Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Med Utzon

Nordjysk ArkitekturKlub

Gør dig klar til at blive Morgenfrisk. Arkitekturklubben er en sammenslutning af nordjyske institutioner og foreninger, der alle har interesser i arkitektur.

Kom med til Morgenfrisk. Det er en serie af foredrag og samtaler om arkitektur. De foregår på udvalgte morgener på Utzon Center.

 

Du kan møde op på Utzon Center og få en morgenfrisk start på dagen med dine kolleger og dit netværk. Og få en kop god kaffe til foredraget.

 

Eller du kan følge med derhjemme eller fra skrivebordet på dit kontor. For vi live-streamer alle foredrag på Nordjysk Arkitekturklubs side på Facebook.

 

Om Nordjysk ArkitekturKlub

Nordjysk ArkitekturKlub er et fællesskab, hvor fagfolk mødes om det fælles engagement i arkitektur og kvaliteten i det bebyggede miljø.

 

Klubben er det faglige mødested for byggebranchens mange forskellige parter og uddannelser – den er åben for alle, der beskæftiger sig med arkitektur & byrum, bebyggelser & landskab.

 

Bag klubben er en bred buket af regionens foreninger og institutioner med det fælles ønske at styrke den nordjyske arkitekturscene. ArkitekturKlubben er initieret af Arkitektforeningen Nordjylland.

 

Næste arrangement

Hold dig opdateret om alle aktiviteter og næste gang, der er Morgenfrisk på Utzon Center. Find Nordjysk ArkitekturKlub på Facebook.