Kalender

På stedet: Rundvisning med arkitekterne bag transformationen af Poul Paghs Gade Skole – ALAFx18

Omdannelse af tidligere midtbyskole i Aalborg til ungdomsboliger samt dele- og Stayboliger. Omvisning ved Søren Kannegaard fra C.F. Møller.

Poul Pagh Gades Skole har gennem årene dannet rammen om tusindvis af aalborgenseres skolegang; med projektet her forbliver skolen centrum for et pulserende ungdomsliv - nu blot med moderne ungdomsboliger. 


Stayboligerne etableres i den den ene fløj af den eksisterende skole. Disse boliger har til formål at fastholde de studerende i lokalområdet efter endt uddannelse. Tanken er at man kan blive boende i disse boliger indtil man har fået etableret sig på arbejdsmarkedet og måske stiftet familie.

 

Med omdannelsen er så meget som muligt af den gamle arkitektur søgt bevaret – fx vinduer, trapperum, døre og gerigter. De tidligere skolebygninger får samtidig tilført et nyt historisk lag med elementer som elevatorer, glaskarnapper og indramninger, som understreger ungdomsboligernes udgangspunkt som sammensmeltningen mellem nyt og gammelt.
 

Praktisk information

  • Mødested: Poul Pagh Gade Skole, Poul Paghs Gade 13, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson: Søren Tortzen, +45 2230 0575, st@cfmoller.com
  • Besøget på byggepladsen sker på eget ansvar
  • VIGTIGT: Der er kun adgang til byggepladsen med sikkerhedshjelm og –sikkerhedssko. Der vil være begrænset udstyr til rådighed, så medbring meget gerne dit eget

Tilmeldingsformular

Bemærk: Skal du tilmelde mere end én person? Udfyld formularen én gang pr. person.

Datoer

6. maj 2018, 11:00 til 13:00

Oplev også

Utzon100-udstillingen 'Horisont – et operahus og en verden til forskel' hver dag på Utzon Center, samt Utzon100 Symposium med keynotes fra bl.a. Rafael Moneo og Lene Tranberg.