Kalender

På stedet: Omvisning på Absalongård – ALAFx18

Et boligtilbud til beboere i starten af boliglivet, der afløser i boligtilbud til beboere i slutningen af boliglivet”. Således blev ombygningen af Absalonsgård præsenteret til rejsegildet.

Plejehjemmet Absalonsgård blev ibrugtaget 1995 og har tjent som bolig for ældre og plejekrævende beboere i en længere årrække. En optimering af plejeboligkapaciteten i Aalborg Kommune har givet mulighed for at ombygge plejehjemmet til STAY boliger* i varierende størrelse. Hvordan gennemføres ombygning af en ejendom, det ikke er bygningsmæssigt men primært funktionsmæssigt udtjent, således at en helt ny målgruppes behov kan mødes? 


STAY boliger er almene familieboliger udlejet via den fælles opnotering for ungdomsboliger. Udlejning af boligen kan kun ske til studerende, der dog efter afsluttet studieforløb kan blive boende i boligen.   
 

Praktisk information

Mødested: Absalonsgade 9, 9000 Aalborg

Kontaktperson: Kenneth Lundholm-Stenkjær, kls@vivabolig.dk

Tilmeldingsformular

Bemærk: Skal du tilmelde mere end én person? Udfyld formularen én gang pr. person.

Datoer

6. maj 2018, 11:00 til 12:30

Oplev også

Utzon100-udstillingen 'Horisont – et operahus og en verden til forskel' hver dag på Utzon Center, samt Utzon100 Symposium med keynotes fra bl.a. Rafael Moneo og Lene Tranberg.