Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

KULTURMØDET MORS: Arkitektur og kunst på recept – kan kultur sætte en stopper for ungdommens trivselskrise?

24. aug 2024, 12:45 til 13:15

Kultur på Recept, Kulturvitaminer og Kunstkraft er alle projekter, der er født på grund af en skræmmende samfundstendens: Der er flere unge, der mistrives en nogensinde før.

 

Unge, der på grund af mild til svær psykisk mistrivsel, står uden for arbejdsmarkedet. Og uden for fællesskabet. Unge, der kan føle, at de ikke har noget at stå op til. Eller møde op til.

 

Det koster samfundet mange milliarder kroner årligt. Men måske er der håb forude. Og håbet tager måske form af museumsoplevelser – det er der i hvert fald meget der tyder på.

 

Kom med til debat om, hvordan museums-Danmark i praksis beskæftiger sig med medborgerskab og psykisk mistrivsel blandt unge borgere, når Utzon Center, Trapholt og Center for Mental Sundhed i Aalborg Kommune deler ud af erfaringer fra de projekter, som de er en del af.

 

Trapholt deltager i Kunstkraft sammen med Louisiana, Brandts, Nivaagaard, Kunsten og Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet. Utzon Center, er en del af Aalborg Kommunes Kulturvitaminer-projekt, der er en del af det nationale Kultur på Recept-projekt.

 

Læs mere på kulturmodet.dk.

 

Mere arkitektur på Kulturmødet Mors:

Datoer

24. aug 2024, 12:45 til 13:15

Praktisk information

Paneldeltagere: Karen Grøn, direktør Trapholt / Kristian Kristensen, formidlingsarkitekt & projektleder Kulturvitaminer Utzon Center / Mikael Odder Nielsen, kulturkoordinator Kultur på recept Center for Mental Sundhed Aalborg Kommune.


Moderator: Bodil Henningsen, arkitekt MAA.

Sted: Kulturmødet Mors – Arkitekturcaféen, KulturVejen.

Kategorier