Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Let's Play

25. jun 2017 til 24. sep 2017

Hvordan kan vi bruge byrummet som et sted for idræt og bevægelse?

Bevægelse og motion var engang noget, der primært fandt sted i funktionsbestemte rammer, som haller og anlæg designet til formålet. Men i de senere år er bevægelse rykket ind i vores hverdag og ud i byrummet.

 

Byen udgør i dag en arena for bevægelse i alverdens former for alle aldre. Gadeidrætten har gjort sit indtog, og legende installationer og fleksible idrætsfaciliteter skyder op mange steder. Bevægelse har fået en prominent rolle i byen - men den lever også ofte i lokale lommer og fælleskaber, som det kan være svært at orientere sig i.

 

Med Let's Play fortæller vi historien om den uformelle og ikke-organiserede bevægelse, der i disse år rykker ved byens rammer, og give danskerne mulighed for at prøve kræfter med nye urbane bevægelsesformer.

 

Målet er at inspirere børn, unge og ældre - såvel som arkitekter og planlæggere - til at se anderledes på bevægelse. Ikke som noget man gør bestemte steder, på bestemte tidspunkter, men som noget, der kan integreres i byen på naturligste vis, som kilde til glæde, frihed, morskab og fællesskab på tværs af køn, etnicitet og alder.

 

let's play promo

 

Faste, gratis aktiviteter i hele udstillingsperioden

Når du besøger udstillingen, eller når du har lyst til at bevæge dig lidt på egen hånd, er der en lang række aktiviteter, som du kan tage fat på.

 

Udearena

Klatreinstallation i Utzon Parken kan frit benyttes. Brug den til yogaøvelser, parkour, 'Jorden er giftig' eller fri leg.

 
Legekasse

I forbindelse med Let's Play kan du låne rekvisitter til leg og spil, som kan tages i brug på havnefronten og i parken udenfor Utzon Center.

 

Panna – street fodbold (kræver entré til udstillingen)

Pannabanen i udstillingen er til fri afbenyttelse, så lån en bold og øv dine tricks og moves. Du må meget gerne medbringe din egen bold.

 

Podruns

Løb og arkitekturformidling på samme tid. Hent app'en PODRUNS

 

Pressematreriale

Hent pressemateriale her →

Se indslag og læs artikel fra åbningen af Let's Play her →

Billeder fra udstillingsåbningen den 25. juni

Sponsorer