Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Presse

Bo i sommerhus midt i udstillingen på Utzon Center

31. mar 2022, 10:05

Få en helt speciel oplevelse. I en begrænset periode kan gæster overnatte i udstillingen på Utzon Center i Aalborg. Og bo i et tiny house designet af BIG og Bjarke Ingels for LiveKlein.

Hvis du leder efter et sommerhus og en helt unik oplevelse, så skal du til Aalborg. 

Her har Utzon Center netop åbnet udstillingen SOMMERHUS. Og her kan du opleve et tiny house på 22 kvadratmeter, der er designet af BIG og Bjarke Ingels for LiveKlein. 

Utzon Center har valgt at udleje det lille sommerhus til gæster i en begrænset periode i påske- og sommerferien.  

- Arkitektur skal opleves. Og her har vi mulighed for at give vores besøgende en helt særlig oplevelse, når man får A45 og Utzon Center for sig selv og faktisk får lov til at bo inde i udstillingen, siger Line Nørskov Eriksen, der er udstillingsdirektør på Utzon Center.  

- A45 er et spændende hus. På den ene side er det lidt nostalgisk. Indvendigt er det et lille træhus med den klassiske A-form inspireret af 60’ernes type-sommerhuse. Men samtidig har formen fået et twist — såden bogstaveligt talt — og det giver huset en overraskende, skulpturel karakter og store rummelig kvaliteter trods det lille fodaftryk, siger Line Nørskov Eriksen. 

 

Udlejningen sker i et partnerskab med Landfolk.com, der har specialiseret sig i at håndplukke og finde de mest unikke sommerhuse, du kan leje i Danmark.

- Vi er selv sommerhusentustiaster med stort S og spejler os meget i den fortælling om sommerhuset, der er på Utzon Center. A45 er både et smukt sommerhus, og så taler det lige ind i følelsen af sænkede skuldre, og at få kvadratmeter ofte kan give bedst plads til nærvær og enkelthed. Vi er meget begejstrede for, at man eksklusivt kan booke A45 på Landfolk. Dem, der booker sommerhuse hos os fremfor de traditionelle bureauer, er ofte arkitekturinteresserede, og derfor er det fantastisk at tilbyde dem denne helt unikke oplevelse lige midt i udstillingen SOMMERHUS, siger Cathrine K. Reimann, der er medstifter af Landfolk.

- Lige så snart man træder ind i A45, bliver man mødt af den der velkendte duft af sommerhus takket være de smukke træpaneler fra gulv til loft. Samtidig mærker man også et sus af fremtiden i det nytænkende bud på et mindre og mere bæredygtigt sommerhus. Vi vil gerne støtte den her måde at tænke nye sommerhuse på ved at give folk adgang til at prøve det af på egen krop. På den måde kan man blive inspireret til at tænke i andre løsninger end de hypede, store pool-sommerhus, som fylder meget, og som vi synes der er nok af i forvejen, siger Cathrine K. Reimann fra Landfolk.

Du kan leje sommerhuset på Landfolk

Læs mere om SOMMERHUS på Utzon Center.
Pressefotos af udstilling og A45  
 

Kontaktinfo

 

Utzon Center

Line Nørskov Eriksen
Udstillingsdirektør
+45 2520 0388
lne@utzoncenter.dk

Kim Rathcke Jensen
Kommunikationschef
+45 2069 2320 
kim@utzoncenter.dk


Landfolk

Cathrine K. Reimann
Head of Supply & Community
+45 2988 5303
cathrine@landfolk.com


 

Om Utzon Center

Vi hjælper dig til at forstå en verden af arkitektur. Utzon Center er et oplevelseshus for arkitektur og design, hvor vi leger arkitekturen ind i alle aldre – fra børn til voksne. Vi viser, hvordan arkitektur hænger sammen med vores hverdag og måden, vi lever på. Vi formidler arkitektur i form af udstillinger, events, foredrag, konferencer og workshops for hele familien.
Utzon Center ligger i Aalborg, der er Jørn Utzons hjemby. Det ligger på havnen, hvor Jørn gik ture som barn, og fik inspiration, som han senere brugte i byggeriet af Operahuset i Sydney, der er et af det 21. århundredes største bygningsværker. Utzon Center er den sidste bygning, som Jørn Utzon skabte før sin død i 2008. 

 

Om Landfolk

Landfolk er en dansk platform med håndplukkede og personlige sommerhuse og et fællesskab for sommerhusentusiaster, der ønsker unikke oplevelser i ét med naturen.
Sommerhusene på platformen skal leve op til fem kriterier, der indebærer personlighed, naturskønne omgivelser, gode værter, kvalitet og ingen ’one size’.
Landfolk blev stiftet i februar 2021, har i dag mere end 350 sommerhuse på platformen og byder hver dag velkommen til mange nye sommerhusejere, der ønsker at dele deres sommerhus med gæster.

Støttet af

Støttet af