Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Besøg Utzon Center på egen hånd

Det er gratis at besøge Utzon Center med en klasse eller institution op til 28 elever på egen hånd | Foregår på Utzon Center | Gratis

Hos Utzon Center hjælper vi jer med at forstå en verden af arkitektur. Vi har skiftende udstillinger, hvor alle kan lege, lære og opleve arkitektur. Hvor du møder nogle af verdens bedste arkitekter og de nyeste strømninger.

 

Besøget foregår på egen hånd efter en kort introduktion fra en af vores formidlere.

 

Hvad kan I forvente?

I vores skiftende udstillinger, er der altid rig mulighed for at opleve arkitektur med hele kroppen. Og der er altid opgaver og aktiviteter, som I kan arbejde med på egen hånd. Læs mere om de aktuelle udstillinger her.

 

Sydney Opera House – A beautiful idea

Udover vores skiftende udstillinger, møder du også udstillingen om Jørn Utzons mest kendte bygningsværker: Operahuset i Sydney - der også er en af de mest genkendelige bygninger i verden!

 

Udstillingen fortæller om tilblivelsen af det ikoniske byggeri, fra Utzons tidlige skitser til færdigt mesterværk. I kan opleve et væld af hans originale tegninger, og udstillingen indeholder også zoner, der lader jer bygge og skabe selv!

 

Gå også en tur i Utzon Gallery og dyk ned i Utzons virke.

 

UTZONS UNIVERS: Byg som Utzon i LEGO

Jørn Utzon var en mester i at arbejde med moduler og additiv arkitektur.

 

Havde han ikke været det, så havde Operahuset i Sydney set helt anderledes ud. Det er nemlig et godt eksempel på, at modul-arkitektur kan være fantastisk smuk.

 

Hos Utzon Center har I altid mulighed for at skabe jeres egne arkitektoniske mesterværker. I Utzons Univers er der 700 kilo LEGO-klodser, der ligger klar til at blive bygget med. I skal bruge den inspiration i får fra besøgene i udstillingerne og I skal bygge som Jørn Utzon gjorde: I moduler og ved hjælp af additiv arkitektur. 

 

Vær opmærksom på at Utzons Univers kan være i brug til anden undervisning, og derfor ikke tilgængelig

 

Sådan gør I

Når I booker, vælger I et tidsrum for jeres besøg, hvor tidsrummene er 2 timer ad gangen, for eksempel kl 9-11, har I brug for længere tid, så booker I bare flere tidsrum.


Skriv til studio@utzoncenter.dk hvis I ankommer senere end den bookede starttid eller hvis I har spørgsmål.


Book et besøg her på siden
 
Du kan sende spørgsmål på mail til studio@utzoncenter.dk eller ring til underviser og koordinator Niels Peter Wöldike på telefon +45 50 51 21 81. Du kan også kontakte Leg og Læringschef Matilde Marling Kiib på telefon +45 51 72 71 10

 

undersoeg-operahus-ribbemodel-mellemtrin

To børn fra Mellemtrin afprøver en ribbemodel af Operahuset i Sydneys tagkonstruktion