Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Høj, højere, højest - byg i LEGO og Minecraft

4. klasse | Fag: Håndværk/Design, billedkunst og matematik | Foregår på Utzon Center

Om gratis 'Kend dit land'-forløb

Opdag skalaens verden i LEGO, Minecraft og VR, når vi undersøger arkitekturens forunderlige verden fra model til virkelig størrelse. 

 

I vil stifte bekendtskab med nogle af arkitektens mange værktøjer og metoder til at designe, undersøge og formidle. Vi bygger høj, højere, højest, når I skal eksperimentere med temaet skyskrabere. Vi undersøger, hvad en skyskraber er, hvem der bruger sådan en bygning og meget mere. 
 

Design jeres egen skyskraber og stå på toppen af det

I skal designe de sejeste og højeste skyskrabere i hvide legoklodser. En skyskraber skal være høj, men hvordan kommer man derop? Hvilken funktion har den, og hvilken oplevelse får man ved at komme op på toppen af sin skyskraber? Det er nogle af de spørgsmål, I skal arbejde jer fremtil et svar på, når I designer.

 

I får derefter mulighed for at scanne jeres bygning ind i det digitale univers Minecraft for så at opleve jeres skyskrabere 1:1 i Virtual Reality. Her vil I mærke det vildeste sus i maven, når I føler, at I står på toppen af jeres helt eget højhus. Derudover får I mulighed for at stå oppe på toppen af nogle af verdens højeste bygninger. Det sker også i Virtual Reality.   


Vi afslutter undervisningen med en fælles opsamling. 

 

Sådan booker du et forløb

Bliver man som skole udvalgt til at være en del af 'Kend dit land'-projektet, skal man booke et forløb ved at sende en mail til info@utzoncenter.dk