Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

Kalender

Utzon100 Talk: Dorte Mandrup

Mød den danske stjernearkitekt Dorte Mandrup på Utzon Center og hør hende fortælle om prisbelønnet arkitektur i ekstreme klimaforhold og UNESCO-beskyttede naturområder. Bemærk: Arrangementet er flyttet til den 28/11.

Den danske arkitekt Dorte Mandrup, stifter af Dorte Mandrup Arkitekter, blev tidligere i år inviteret til at udstille på hovedudstillingen ved den prestigefyldte Arkitekturbiennale i Venedig, som hvert andet år samler den bedste arkitektur fra hele verden. Invitationen er en af de største anerkendelser, som en arkitekt kan modtage, og har placeret Dorte Mandrup blandt arkitekturens verdenselite. 


Dorte Mandrup gæster Utzon Center med en spændende arkitekt-talk om hendes visionære og toneangivende arkitektur. Glæd dig blandt andet til at høre om projektet, der blev udvalgt til Biennale-udstillingen, nemlig det kommende Isfjordcenter ved Ilulissat på Grønland. Og om Vadehavscenteret, der har gjort området ved Ribe på den jyske vestkyst til en attraktiv oplevelsesdestination. 
 

Praktiske informationer

Billetpris: 60 kr. (eksl. billetgebyr)
Køb billet her →

 

Utzon100

Dette arrangement er en del af Utzon100, som er Utzon Centers fejring, i hele 2018, af hvad, der ville have været året for Jørn Utzons 100 års fødselsdag. Se meget mere om Utzon100-udstillinger og arrangementer på utzoncenter.dk/100 →

Datoer

28. nov 2018, 16:30 til 18:00