Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Utzon Talk: Søren Ryge

Med den aktuelle udstilling 'I arkitektens verden – Reiulf Ramstad Architects' har Utzon Center inviteret en række kreative kulturprofiler til at træde et skridt tilbage og fortælle om hvor de søger inspiration. Og hvad det nordiske betyder i en global samtid.

Mød Søren Ryge denne torsdag eftermiddag i januar på Utzon Center! Søren Ryge har lavet TV i 41 år – mest fra Danmark og meget fra sin have. Men han har også rejst – og næsten altid i Norden. Færøerne, Island og Norge, igen og igen. Han vil til denne Talk fortælle anekdoter fra disse mange rejser og vise uddrag fra nogle af de bedste programmer, der har været sendt og genudsendt igen og igen, og stadig bliver det.

 

Søren Ryge har aldrig lavet de sædvanlige turistprogrammer. Når Søren Ryge laver fjernsyn, vil han først og fremmest fortælle en god historie. Derfor er det Per i Norge, man bliver ved med at huske. Og Bodil fra Romsdalen, Bui fra Mykenes, Lotte fra Skotland (som også hører lidt med til Norden). Samt Erik den Røde, vikingeskibene og alt det andet.

Datoer

31. jan 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 60 kr. (40 kr. for studerende)
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet eller kan få koden oplyst ved at skrive til klub@kunsten.dk .
  • Klubmedlemmer kan ikke medbringes gratis ledsager – denne skal have egen billet.

Kategorier

Spis hos JØRN

Spis hos JØRN

Den perfekte start eller afrunding på dit besøg finder du i vores restaurant, JØRN. Her får du brunch, frokost, samt aftensmad om torsdagen – altid med sæsonens bedste råvarer.