Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Utzon Talk med hjerneforsker: Vi dykker ind i hjernen for at finde arkitekturen

Arkitektur og design påvirker din hjerne. Hør hjerneforsker Martin Skov fortælle hvordan.

Arkitektur påvirker din hjerne. Dit humør og dine bevægelser bliver påvirket af de rum, som du befinder dig i.

 

Det ved hjerneforsker og neuroæstetiker Martin Skov en masse om. Han er seniorforsker ved Hvidovre Hospital, hvor han har specialiseret sig i forholdet mellem æstetik og hjerne.

 

Martin Skov og hans kolleger forsker blandt andet i skønhed og det smukke. Hvad er det egentlig for noget? Skov og kolleger forsker også i, hvordan kunst påvirker hjernen. Og hvordan mennesket i det hele taget er et dyr, som i uhørt grad påvirker og forandrer omgivelserne for at gøre dem mere interessante. Med alt fra frisurer, tøj, spisebordslamper, musik, blomsterbede og byrum.

 

Kom til en Utzon Talk, hvor vi dykker helt ind i hjernen. Her kan du se video af foredraget, der blev holdt den 6. maj på Utzon Center.

 

Utzon Talk med Martin Skov

 

Martin Skov vil forklare, hvordan arkitektoniske designelementer påvirker hjernens belønnings- og strafsystem, der blandt andet giver os oplevelsen af nydelse.

 

Derefter kommer Martin Skov med eksempler på, hvordan det påvirker vores handlinger og motorik, når vi bevæger os i designede rum.

 

Og så kommer det gode spørgsmål. Kan vi bruge forskningen til at forbedrer vores boliger og byggerier? Det er Martin Skov også klar til at tage en diskussion om.

 

 

Praktisk info

På grund af forsamlingsforbuddet er der begrænsede pladser. Men vi optager Utzon Talken med Martin Skov, så alle får mulighed for at se den.

 

Hvis du ikke vil gå glip af foredraget, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du besked, når videoen er klar. 

 

Køb billet

 

Få Utzon i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du får en email to gange om måneden med historier om arkitektur og foredrag, aktiviteteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.

Datoer

6. maj 2021, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 80 kr.
  • Billetpris studerende: 40 kr.
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager personligt link i nyhedsbrev til én gratis billet. Kontakt ellers klub@kunsten.dk for spørgsmål. 
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg kan købe billet til 0 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Live-stream støttet af