Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Utzon Talk: Martin Kongstad

Med den aktuelle udstilling 'I arkitektens verden – Reiulf Ramstad Architects' har Utzon Center inviteret en række kreative kulturprofiler til at træde et skridt tilbage og fortælle om hvor de søger inspiration.

Mød forfatteren Martin Kongstad i en kreativ samtale om at bevæge sig blandt kulturgodtfolket og om skabe fortællinger fra virkeligheden. 


Kongstad har i en årrække fortalt om den forkælede kreative klasse, dennes hykleri og statuskampe. Han har altid arbejdet på grænsen mellem virkelighed og fiktion, dramatiseret sin journalistik og forsøgt at gøre litteratur virkelighedsnær, senest i romanen ”Kokken der holdt op med at rødme” –  om dramaet i de højere køkkener. 

 

Martin Kongstads karriere er en karavane gennem kulturlivet, han har optrådt som filmskuespiller, været professionel dj, trommeslager og skrevet manuskripter til teaterstykker. Det skrevne er blevet udfoldet som journalist på bl.a. Euroman og de store dagblade inden han i 2009 skriver sin første skønlitterære bog, ”Han danser på sin søns grav”, samme år modtager Kongstad Danske Banks Debutantpris.  

 

Sideløbende med forfatterkarrieren har Kongstad gennem fem år været vært på Radio24syvs populære samtaleprogram ”Bearnaise er dyrenes konge”, hvor han spiser og snakker med en række interessante mennesker, samtidig med at maden anmeldes. 

Datoer

28. mar 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 60 kr. (40 kr. for studerende)
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet. Kontakt ellers klub@kunsten.dk for billetkode. 
  • Klubmedlemmer kan ikke medbringe gratis ledsager – denne skal have egen billet.
  • A&D-studerende fra AAU gratis éntre. Send en mail til info@utzoncenter.dk med navn og studie-email for billet.

Kategorier

Spis hos JØRN

Spis hos JØRN

Den perfekte start eller afrunding på dit besøg finder du i vores restaurant, JØRN. Her får du brunch, frokost, samt aftensmad om torsdagen – altid med sæsonens bedste råvarer.