Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Utzon Talk: Kristian Riis

Med den aktuelle udstilling 'I arkitektens verden – Reiulf Ramstad Architects' har Utzon Center inviteret en række kreative kulturprofiler til at træde et skridt tilbage og fortælle om hvor de søger inspiration. Og hvad det nordiske betyder i en global samtid.

Det bliver rock 'n' roll og nordisk cool, når Kristian Riis besøger Utzon Center. Mød den prisbelønnede musiker fra rockbandet Nephew, iværksætter og grundlægger af konsulent- og eventvirksomheden Nordic LA i Los Angeles. 

 

Kristian er født i Nordjylland og knuselsker Norden. ” Being Nordic” – det er et stærkt brand, siger Kristian. Han har rejst på turné i hele verden og har i dag hjemme i både Danmark og USA. Kristian gjort den nordiske kultur til en forretningsplatform og arbejder passioneret for at åbne karrieremuligheder for nye nordiske, kreative talenter i USA. 

 

Hør Kristians spændende fortælling om det bedste fra hans to verdener – Norden og Los Angeles, om kreativ inspiration, rock n roll, iværksætteri, om Grammypris, bandbrud og nye begyndelser.

Datoer

7. feb 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 60 kr. (40 kr. for studerende)
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet. Der kan ikke medbringes gratis ledsager – denne skal have egen billet.

Kategorier

Spis hos JØRN

Spis hos JØRN

Den perfekte start eller afrunding på dit besøg finder du i vores restaurant, JØRN. Her får du brunch, frokost, samt aftensmad om torsdagen – altid med sæsonens bedste råvarer.