Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Udstillingsåbning med japanske delikatesser: Primitive Future – Everything is circulating

Kom til fernisering af udstillingen 'Primitive Future – Everything is circulating' med den japanske stjernearkitekt Sou Fujimoto. Og træd ind i en 500 meter lang, håndbukket drømmetegning, der svæver fra gulv til loft.

Vi glæder os helt enormt til at præsentere en udstilling, der tegner en radikalt anden verden. Og en ny tilværelse for mennesket. 

 

I udstillingen Primitive Future – Everything is circulating kommer du tæt på revolutionerende bygningsværker af den japanske stjernearkitekt Sou Fujimoto. Og på drømmen om en arkitektonisk fremtid, der er så inspirerende, håbefuld og vidunderlig, at vi får lyst til at passe på den.

 

Under ferniseringen får du lov at smage japanske drikke og snacks. Snup et glas umeshu ledsaget af en sprød taiyaki og grønne wasabi-ærter. Nyd delikatesserne til lyden af YEK, der skaber et lækkert østasiatisk lydtapet med et miks af japanske plader.

 

Og glæd dig særligt til at træde ind i en helt enestående drømmetegning i håndbukket ståltråd, der åbenbarer Sou Fujimotos filosofi fra gulv til loft.

 

Udstillingen åbner officielt torsdag den 6. juni kl. 16.40. Og selveste Sou Fujimoto vil være til stede ved åbningen og fejringen af hans første soloudstilling i Danmark.

 

Læs mere om udstillingen her

Datoer

6. jun 2024, 16:45 til 21:00

Praktisk information

  • Arrangementet koster almindelig entré
  • Entré voksen: 100 kr.,
  • Entré børn 4-17 år: 60 kr.
  • Entré studerende: 60 kr.
  • Klub Kunsten + Utzons årskortholdere: Fri entré (maks. to billetter og medbring klubkort) og 10 % rabat i Restaurant JØRN og Utzon Design Shop.
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg: Fri entré. Husk at booke billet og medbring studiekort.
  • Japanske drikke og snacks serveres gratis på dagen