Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Secondary navigation

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Sims 4 Build Mode: Workshops for begyndere og øvede

Her er en workshop for dig, som elsker at spille Sims 4, og som drømmer om at designe fantastiske huse. Og en workshop for dig, som er en nybegynder, der vil starte med at lære om spillets byggefunktioner.

Du kommer til at lære om rigtig arkitektur. Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du anvender ægte arkitektoniske byggeprincipper i dit Sims-design. 

 

Og vi skaber rammerne for, at du kan dele ud af dine erfaringer og snakke med andre Sims entusiaster.

 

Vi bruger Sims 4 til at gå på opdagelse i arkitekturens verden. Og hvem ved, måske gemmer der sig en stor arkitekt inde i dig. Er du den næste Jørn Utzon?

 

Der er to hold. Det ene er for Sims-begyndere, der gerne vil lære de basale færdigheder. Og det andet er for mere øvede Sims-gamere.

 

Spil på en Utzon-laptop eller medbring din egen

Vi har otte Utzon-laptops, som I sidder to personer ved. Du må også gerne tage din egen laptop med. Uanset hvilken måde, du vil spille på, så skal du købe en plads via links herunder.

 

Sims 4 Build Mode for begyndere kl. 10.00-12.30 – køb billet her

På vores begynderhold lærer du helt grundlæggende om at bygge i Sims 4. For eksempel hvordan du bruger musen, hvad de forskellige ikoner betyder, osv.

 

Du lærer også at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe din bygning. Hvordan du placerer rummene i forhold til hinanden, og hvordan placeringen påvirker beboernes liv. 

 

Sims 4 Build Mode for øvede kl. 13.30-16.00 – køb billet her

På vores hold for øvede skaber vi byggedesigns i fællesskab. Vi starter med at tegne skitser og plantegninger, hvor vi møder fagbegreber fra arkitekturens verden og bliver introduceret til materialer og redskaber. 

 

Her skal du også tænke på, hvem der skal bo i din bygning. Du skal tænke på deres behov. Du skal også se på stedet, hvor du gerne vil bygge, og om det er et villakvarter eller en storby, hvor du skal tage hensyn til for eksempel trafikerede veje og byens bedste udsigt. 

 

Du skal også overveje klimaet og hvor i verden, at du placerer dit hus. Og selvfølgelig skal du overveje lysindfald på forskellige tider af døgnet, rumfordeling og mange andre ting. 

 

Så du lærer at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe din bygning og finder ud af, hvordan designet forandrer sig hele tiden gennem processen. 

Datoer

11. jan 2020, 10:00 til 12:30
11. jan 2020, 13:30 til 16:00
15. feb 2020, 10:00 til 12:30
15. feb 2020, 13:30 til 16:00

Praktisk information

– Billetkøbet inkluderer entré til Utzon Center på dagen

– Der er ikke rabat til Klub Kunsten + Utzon-medlemmer