Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Sensommerstemninger med Aalborg Opera Festival

Det bliver en smuk og æstetisk lytteoplevelse med fokus på visuel og musikalsk ro til eftertanke og refleksion, når kammerkoret Coro Misto giver koncert i Det Obelske Auditorium under Aalborg Operafestival.

Koncerten bliver et møde mellem lyd, lys, ro og refleksion, når det anerkendte nordjyske kor ’Coro Misto’ indtager det smukke rum med udsigt til Limfjorden: Det Obelske Auditorium. 

 

Publikum kan lade blikket vandre ud over den rolige fjord, opleve rummets akustik fremhæve nuancerne i de enkle kompositioner og give tankerne frit spil, når dirigent Søren Birch fører publikum gennem både kendt og nyt repertoire. Blandt andet opfører koret værker af Ralph Vaughan Williams, Eric Whitacre, Ola Gjeilo, Anton Bruckner og Sven-Erik Bäck.

 

Coro Misto er lokalt forankret med sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det klassiske musikliv i Aalborg. Det har flere udgivelser bag sig og er særligt rost for dets detaljerigdom samt enkelthed og renhed i klangen, der er gennemgående fra værk til værk.

 

Rund koncerten af med Opera-middag hos JØRN

Efter koncerten kan der nydes en Opera-menu i vores restaurant, JØRN. Da vi forventer en del gæster denne aften, så vil vi anbefale, at du booker din Opera-menu på forhånd. Det kan du gøre her via Dinnerbooking.

Datoer

9. aug 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 75 kr.

Kategorier