Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Foredrag: Signe Wenneberg fortæller om sin kamp for bevaring af bygninger

Signe Wenneberg er en fænomenal foredragsholder. Hør hende fortælle om sin aktivistiske kamp for at bevare bygninger i klimakampens navn.

Bygningskulturarv og bæredygtig renovering – hvorfor er det så vigtigt i den grønne omstilling?

 

Signe Wenneberg fortæller om sin aktivistiske kamp for at få bevaret bygninger, boliger og bygningsdele. Det hele handler om klima, for intet sted belaster vi mere end der, hvor vi bygger og bor. Så det er også her, vi virkelig kan skabe en adfærdsændring, der batter.

 

Den aktivistiske arkitekturformidling med fokus på bevaring og bygningskulturarv er et emne, der engagerer mange mennesker i hele landet. Mennesker, der ikke vil have et landskab plastret til med hvide betonkasser uden historie.

 

Signe Wenneberg er en fænomenal formidler. Vær med, når hun fortæller muntert, konkret og handlekraftigt om, hvordan vi alle kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

 

Køb billet senest 12. maj og få et koldt glas økologisk hvidvin, som kan nydes under foredraget. Et gratis glas pr. billet. Rigtig god fornøjelse. 

 

Forkæl dig selv lidt ekstra og bestil Social Dining i Restaurant JØRN efter talken.

 

Om Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er mangeårig kulturjournalist på aviser, magasiner, tv og podcast. Kan især læses på Instagram, et medie hvor hun udkommer dagligt og har over 87.000 faste læsere.

 

Som uddannet retoriker fra Københavns Universitet er Signe en trænet foredragsholder, en beskæftigelse, som hun elsker. Signe er desuden medlem af flere bestyrelser og sad i Etisk Råd i perioden 2014-2017. Og så er hun forfatter til talrige fagbøger om bæredygtighed, kommunikation, klima, mad, høns og haven.

 

Foto: Ditte Isager. 

Datoer

16. maj 2024, 17:00 til 18:30

Praktisk information

  • Billetpris: 225 kr.
  • Billetpris studerende: 170 kr.
  • Klub Kunsten + Utzons årskortholdere: 170 kr. (maks. to billetter og medbring klubkort)
  • Billetkøb inkluderer ikke entré til udstillingerne og Utzon Center. Årskortholdere har gratis entré til udstillingerne og 10 % rabat i Restaurant JØRN.
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg: 170 kr. Husk at booke billet og medbring studiekort.
  • Psst... Køb billet senest 12. maj og få et koldt glas økologisk hvidvin med i prisen. Et gratis glas pr. billet. Registreres automatisk ved billetter købt d. 8.-12. maj.

Kategorier