Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Det sker

Forårsyoga med udsigt til Limfjorden

Vær med til forårsyoga i Utzon Centers smukkeste lokale. Og fuldend formiddagen med en lækker lørdagsbrunch i Restaurant JØRN.

Rul din måtte ud på trægulvet i Utzon Centers smukkeste lokale. Mærk energien fra lyset, der vælter ind ad vinduerne og glimter i fjorden.

 

Og vær med til forårsyoga med den dygtige instruktør Frieda Etzerodt. Hun inviterer til en fredfyldt start på weekenden med en yogatime, der kombinerer den bløde yin- og dynamiske vinyasayoga. 

 

– Vi starter med en god afspænding, hvor vi groundes på vores måtte og finder ro. Når vi er godt blødgjorte, vækker vi kroppen og gør klar til en yogasession med et roligt flow. Vi bruger energien i det luftige, lyse rum, der fortsætter opad i Jørn Utzons ikoniske, hvælvede træloft. Og så får vi også lidt sved på panden, styrket musklerne og udfordret balancen, når vi bevæger os i yin- og vinyasayogaens stillinger. 

 

Husk en yogamåtte og måske et par sokker eller et tæppe og glæd dig til en dejlig start på weekenden og det gryende forår 

 

Psst... Efter yogasessionen er det muligt at snuppe en lørdagsbrunch i Restaurant JØRN. Book bord på forhånd – brunchen er populær, så du skal måske være lidt hurtig ved tasterne.

 

 

Om instruktøren 

Frieda Etzerodt er uddannet ved Hamsa Yoga i København og har undervist i fem år, blandt andet ved FOKUS Fitness og Hasseris Fysioterapi. Frieda underviser i en kombination af yin- og vinyasayoga. Med den blide og smidiggørende yinyoga skaber hun fokus på den frie vejrtrækning, at åbne kroppen og give sig hen til underlaget. Kombineret med vinyasayogaens bløde flow, kommer der bevægelse og styrke ind i sessionen.

Datoer

23. mar 2024, 10:30 til 11:30
23. mar 2024, 12:30 til 13:30
23. mar 2024, 14:30 til 15:30

Praktisk information

  • Billetpris: 50 kr.
  • Billetkøb inkluderer ikke entré til udstillingerne og Utzon Center.
  • Klubmedlemmer har gratis entré og 10 % rabat i Restaurant JØRN.
  • Denne yogatime er for voksne.
  • Alle kan være med, uanset niveau – stillinger og tempo tilpasses.
  • Vi serverer gratis te og isvand.
  • Medbring: Egen yogamåtte – evt. uldsokker, tæppe og en trøje til afspænding.

Kategorier