Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Hulerum – byg huler på Utzon Center

Nyhed! Nyt forløb for børnehaver og indskolingen.

Børnehave og 0.-1. klasse

| Fag: Natur/teknik og billedkunst | Gratis

 

Book Her

 

Børn på arkitekturbesøg

Alle børn har relationer til rum. Hver dag er de omgivet af forskellige rum i institutionen, til fritidsaktiviteter og i hjemmet. Rummene påvirker os og er med til at sætte en ramme og stemning for vores hverdagsliv.

 

Alle børn har også en holdning til, hvad der er gode rum – og hvad der er mindre gode rum. Hvad enten det er i køjesengen derhjemme eller det sted på legepladsen, de allerbedst kan lide at lege.

 

Men hvornår er noget et rum? Skal der vægge og tag til? Eller kan det også være hulrummet bag en åben dør eller den skygge et træ har kastet på jorden?

 

Med forløbet ’Hulerum’ undersøger vi forskellig rum på Utzon Center med børnehavebørn og 0.-1. klasse. Forløbet gør børnene bevidste om rumlighed og arkitektur gennem en leg, de allerede kender og holder af; hulebygning. Under besøget oplever børnene, at et rum kan defineres bredt. Og at de selv med fantasi og samarbejde kan skabe og opdage nye rum sammen.

 

Når I ankommer til Utzon Center, står én af vores dygtige arkitekturformidlere klar til at tage imod jer. Sammen skal vi udfordre idéen om, hvad der gør et rum til et rum. Først går vi på opdagelse i Utzon Centers gange, sale og kroge. Og bagefter bygger vi i fællesskab et fælles (hule)rum med plads til hele gruppen.

 

Vi taler om, hvor mange børn hulen skal rumme, og hvad den skal bruges til. Skal man kunne stå oprejst eller ligge på maven? Skal den være lukket helt af eller have en åben side?

 

Det praktiske

Besøget er gratis. Det starter I Utzon Centers reception og varer omkring 1 time.

 

Utzon Center har ikke et madpakkerum, med der er grønne områder omkring Utzon Center, hvor I kan spise madpakker før eller efter jeres besøg.

 

Og vil I gerne ind på Utzon Center og se vores udstillinger og børneaktiviteter, er I meget velkomne til det. Giv gerne besked, så vi ved, at I kommer.

 

  • Maks. antal børn: 28
  • Målgruppe: Børnehaver og 0.-1. klasse
  • Tidspunkt:  kl. 9- 10 og 10:30-11.30
  • Pris: Gratis.

 

Spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Hvis du har spørgsmål, så send en mail til studio@utzoncenter.dk eller ring til arkitekturformidler Eva Rolnæs på tlf. +45 25 20 29 65

 

 

Praktisk information

  • Pris: Besøget er gratis. Det starter I Utzon Centers reception og varer omkring 1 time
  • Målgruppe: Børnehaver og 0.-1. klasse
  • Tidspunkt: kl. 9- 10 og 10:30-11.30
  • Antal: Maks 28 børn
  • Utzon Center har ikke et madpakkerum, med der er grønne områder omkring Utzon Center, hvor I kan spise madpakker før eller efter jeres besøg.
  • Og vil I gerne ind på Utzon Center og se vores udstillinger og børneaktiviteter, er I meget velkomne til det. Giv gerne besked, så vi ved, at I kommer.