Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Prøv en overnatning i A45

Få en helt særlig oplevelse. I en begrænset periode kan du overnatte i A45, der er et tiny house designet af BIG og Bjarke Ingels for LiveKlein, og en del af udstillingen SOMMERHUS.

Vil du prøve at bo i det lille og overdådige tiny house A45? Så læs videre.

 

Du får en helt særlig oplevelse. Du kommer til at bo i det unikke sommerhus Klein A45, der står i vores gårdhave. Huset er en del af vores udstilling SOMMERHUS.

 

Efter lukketid har du både sommerhus og Utzon Center for dig selv. Det vil sige, vi sørger selvfølgelig for, at der er en vært til stede under hele dit ophold, som er parat til at hjælpe dig.

 

Huset er kun åben for booking i en begrænset periode i sommerferien.

 

Du kan se datoer og booke gennem Landfolk.com.

 

"Arkitektur skal opleves"

- Arkitektur skal opleves. Og her har vi mulighed for at give vores besøgende en helt særlig oplevelse, når man får A45 og Utzon Center for sig selv og faktisk får lov til at bo inde i udstillingen, siger Line Nørskov Eriksen, der er udstillingsdirektør på Utzon Center.  

- A45 er et spændende hus. På den ene side er det lidt nostalgisk. Indvendigt er det et lille træhus med den klassiske A-form inspireret af 60’ernes type-sommerhuse. Men samtidig har formen fået et twist — såden bogstaveligt talt — og det giver huset en overraskende, skulpturel karakter og store rummelig kvaliteter trods det lille fodaftryk, siger Line Nørskov Eriksen. 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Laura Stamer