Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Kalender

Utzon Talk med spanske øjne: Om arkitektur, nordisk design og små beslutninger

14. okt 2021, 17:00 til 18:00

Køb billet

 

Det kan få stor betydning for rigtigt mange mennesker, når en arkitekt eller designer tager en beslutning. Det kan påvirke vores liv og hverdag i mange år.

 

Enrique Sobejano har været arkitekt i mere end 30 år, og han bruger stadigt mere tid på at tænke over, hvad det vil sige at være arkitekt.

 

- Det gør virkeligt stort indtryk på mig, hvordan helt enkle beslutninger, som du en dag tager med en kuglepen eller ved at folde et stykke papir, har indflydelse, postitivt eller negativt, på menneskers liv i rigtigt, rigtigt mange år, som  Enrique Sobejano siger i dette interview.

 

Enrique Sobejano er en af de mest spændende arkitekter i Spanien lige nu. Sammen med sin hustru, Fuensanta Nieto, grundlagde Enrique tegnestuen Nieto Sobejano Arquitectes i 1985.

Dem kan du opleve på Utzon Center lige nu. Det er en af de 11 spanske tegnestuer, der er udvalgt til udstillingen With Love From Spain

 

Enrique Sobejano giver en Utzon Talk, hvor han taler om sine mange år som arkitekt, de store og prisvindende projekter, og hvordan han lader sig inspirere af Norden og nordiske arkitekter og designere.

 

Oplev foredraget her på Utzon Center. Eller se med, når vi live-streamer det her på siden og på Facebook. Foredraget er på engelsk. 

 

Køb billet

 

Få Utzon i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du får en email to gange om måneden med historier om arkitektur og foredrag, aktiviteteter og events, som du kan være med til på Utzon Center.

 

Datoer

14. okt 2021, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Billetpris: 80 kr.
  • Billetpris studerende: 40 kr.
  • Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager personligt link i nyhedsbrev til én gratis billet. Kontakt ellers klub@kunsten.dk for spørgsmål. 
  • Studerende fra AAU A&D + UCN Byg kan købe billet til 0 kr. ved fremvisning af gyldigt studiekort.
  • Foredraget er på engelsk. 

Live-stream støttet af