Vind en rejse for to til Amsterdam

I vores aktuelle udstilling 'Surface' er street art-kunstnerne fotograferet i en iscenesættelse imellem dem selv og deres værker. Nu kan du i scenesætte dig selv foran et af værkerne på Utzon Center og vinde en tur fra Aalborg til Amsterdam for to personer.

Tillykke til vinderen @hedelaerke:

 

 

Et opslag delt af Valerija Trane (@hedelaerke) den

 

Du skal:

For at være med i konkurrence skal du ta’ en selfie foran et værk i udstillingen og dele billedet på Instagram. Bruger du #utzonselfie er du automatisk med i konkurrencen om to flybilletter tur-retur til Amsterdam med KLM.
 

Hver uge i hele udstillingsperioden udvælger Utzon Center en ’ugens bedste Surface-selfie’ og det er blandt disse bidrag, at Søren Solkær og Utzon Center Instagram Crew finder en endelig vinder. Ugens bedste billeder vil løbende blive vist på her utzoncenter.dk.

 

Du vinder:
  • To flybilletter tur/retur fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam
  • Adgang for to personer til Aalborg Airport Lounge, hvor du kan læne dig tilbage og nyde roen, inden du går ombord på dit fly. I loungen byder Aalborg Lufthavn på et bredt udvalg af varme og kolde drikke samt snacks og lette måltider. Loungen tilbyder naturligvis også gratis WiFi og aviser.

 

 

 

 

Konkurrencebetingelser

Når deltageren deler sit billede på Instagram og bruger #utzonselfie, giver deltageren tilladelse til, at Utzon Center må kontakte deltageren via Instagram. Samtidig giver deltageren tilladelse til, at Utzon Center må bruge billedet med #utzonselfie til markedsføring af konkurrencen.

 

Deltageren skal have en åben Instagram-profil, så billedet kan findes ved en almindelig søgning på Instagram og billedet skal være delt med #utzonselfie.

 

For at deltage i konkurrencen skal deltageren være fyldt 18 år.