Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

UNBUILT mini: Tegnekonkurrence for børn

Hvordan bliver Utzon Center endnu federe for børn? Vis os det – så deltager du i konkurrencen om to flybilletter til Amsterdam.

På Utzon Center elsker vi at have besøg af børn. Store arkitekter som Jørn Utzon fandt nemlig inspiration til sine flotte bygninger gennem leg og fantasi – og mange af hans idéer er aldrig blevet bygget – endnu. Men på Utzon Center passer vi godt på alle Jørn Utzons idéer og håber, de en dag bliver til virkelighed. Derfor har vi lavet en konkurrence for voksne, Utzon UNBUILT, hvor de skal lege videre med Utzons idéer.

 

Men hey! Selvfølgelig skal der også være en konkurrence for børn.

 

Tegnekonkurrencen UNBUILT mini åbner op for et kreativt og sjovt univers for børn. Vi vil nemlig så gerne se dit forslag til, hvordan Spidsgatterhallen (rummet med skibet i) skal se ud og indrettes, så den bliver max sjov at besøge. 

 

Og præmien? Den er faktisk to flybilletter til Amsterdam, som har en værdi af cirka 4.000 kroner. 

 

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for børn under 15 år. 

 

Sådan deltager du i UNBUILT mini

Du deltager i tegnekonkurrencen på dit besøg hos Utzon Center, hvor vi har gjort klar med tegneark og farveblyanter i Utzon Studio, rummet ved siden af særudstillingen Rumtosset. Så er det bare at bruge din fantasi, sanser og hjerne til at tegne, hvordan du synes Spidsgatterhallen (rummet med skibet i) skal se ud, hvis du helt selv måtte bestemme.

 

Tegnekonkurrencen, UNBUILT mini, løber til og med uge 8 2020, hvorefter juryen finder én vinder af to flybilletter til Amsterdam. Vinderen bliver kontaktet via mail.

 

Det er en forudsætning for at deltage i konkurrencen, at du besøger Utzon Center og tegner dit forslag på et officielt UNBUILT mini-tegneark og afleverer dit forslag i receptionen. Konkurrenceperioden løber fra den 14. oktober 2019 til og med 23. februar 2020. 

 

Præmien: Vinderen af tegnekonkurrencen modtager 2 stk. flybilletter fra KLM Aalborg-Amsterdam t/r til en værdi à 4.000kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og skal anvendes i 2020.

 

KLM tilbyder mange spændende destinationer i hele verden. Du kan f.eks. nå til Mauritius, Bangalore, Mumbai, Colombo og San José/Costa Rica fra Aalborg via Amsterdam Airport Schiphol. Derudover samarbejder KLM og Delta Air Lines, således du kan flyve til mere end 250 destinationer i Nordamerika. Med så mange destinationer er det nemt at komme til sin drømmedestination direkte fra Amsterdam, om det så er New York, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Atlanta, Houston eller Orlando. 

 

Spar Nord Fonden støtter projekter, som gavner og fremmer udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og formål. 

 

Læs konkurrencebetingelser her