Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

UNBUILT mini: Tegnekonkurrence for børn

Hvordan bliver Utzon Center endnu federe for børn? Tegn løs. Og vær med i konkurrencen om to flybilletter til Amsterdam

På Utzon Center elsker vi at have besøg af børn. En arkitekt som Jørn Utzon var nemlig god til at bruge leg og fantasi som inspiration til sine bygninger.

 

Mange af Jørn Utzons idéer er aldrig blevet bygget, og han efterlod utallige skitser til nogle virkeligt fantastiske projekter. Alt det sørger Utzon Center for at passe godt på. Og vi håber da også, at nogle af Utzons idéer kan blive til virkelighed en dag. Derfor har vi lavet en konkurrence for voksne, Utzon UNBUILT, hvor de skal lege videre med Utzons idéer.

 

Men hey! Selvfølgelig skal der også være en konkurrence for børn.

 

Tegnekonkurrencen UNBUILT mini skal være begyndelsen til endnu et kreativt og sjovt børneunivers her på Utzon Center. Vi vil rigtigt gerne se dit forslag til, hvordan Spidsgatterhallen skal se ud og indrettes, så den bliver max sjov at besøge. 

 

Det er en stor hal og et ret vildt lokale, hvor der allerede står et skib inde. Se billedet nedenunder. Så det er bare med at slippe fantasien løs. 

 

Og præmien? Den er faktisk to flybilletter til Amsterdam, som har en værdi af cirka 4.000 kroner. 

 

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for børn under 15 år. 

 

Sådan deltager du i UNBUILT mini

Du deltager i tegnekonkurrencen, når du besøger Utzon Center

 

Vi har gjort klar med tegneark og farveblyanter, der ligger fremme på bordene i Utzon Studio. Det er rummet ved siden af særudstillingen Rumtosset. Du skal selvfølgelig bare spørge os, når du kommer. 

 

Og så er det ellers bare at bruge din fantasi, sanser og hjerne til at tegne og vise os, hvordan du synes, at Spidsgatterhallen (rummet med skibet i) skal se ud, hvis du helt selv måtte bestemme.

 

Du kan også forberede dit besøg ved at downloade tegnearket (åbner som .pdf) og lave nogle skitser derhjemmefra.

 

Her ser du Spidsgatterhallen. Det er et vildt lokale, hvor der kan foregå mange ting. Her er en skoleklasse ved at lære om arkitektur, hvor de bygger et hus til to tigervarper (som er en blanding af en tiger og en muldvarp). Men hvad synes du, at der skal være i Spidsgatterhallen, så den bliver rigtig fed at besøge for børn?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deadlines og betingelser

Tegnekonkurrencen, UNBUILT mini, løber til og med uge 8 2020, hvorefter juryen finder én vinder af to flybilletter til Amsterdam. Vinderen bliver kontaktet via mail.

 

Det er en forudsætning for at deltage i konkurrencen, at du besøger Utzon Center og tegner dit forslag på et officielt UNBUILT mini-tegneark og afleverer dit forslag i receptionen. Konkurrenceperioden løber fra den 14. oktober 2019 til og med 23. februar 2020. 

 

Præmien: Vinderen af tegnekonkurrencen modtager 2 stk. flybilletter fra KLM Aalborg-Amsterdam t/r til en værdi à 4.000kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og skal anvendes i 2020.

 

KLM tilbyder mange spændende destinationer i hele verden. Du kan f.eks. nå til Mauritius, Bangalore, Mumbai, Colombo og San José/Costa Rica fra Aalborg via Amsterdam Airport Schiphol. Derudover samarbejder KLM og Delta Air Lines, således du kan flyve til mere end 250 destinationer i Nordamerika. Med så mange destinationer er det nemt at komme til sin drømmedestination direkte fra Amsterdam, om det så er New York, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Atlanta, Houston eller Orlando. 

 

Spar Nord Fonden støtter projekter, som gavner og fremmer udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og formål. 

 

Læs konkurrencebetingelser her