Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

Selskaber og fester

Hos JØRN har vi mange års erfaring med større selskaber. Lige fra brylluppet, fødselsdage, konfirmationer, konferencer og hvad du ellers måtte have brug for lækker mad og drikke til.

Utzon Centers eksklusive faciliteter byder på mange forskellige muligheder, og vi glæder os til at hjælpe dig med at afholde dit næste arrangement. Har du brug for en skræddersyet løsning? Kontakt salgschef Mads Buch Jensen på mjen@utzoncenter.dk eller på direkte telefon +45 41 82 29 71.

 

Nedenfor kan du se eksempler på færdige menuer, som du kan vælge imellem. Du kan bruge dem som de er eller til inspiration – vi står selvfølgelig klar til at gøre din oplevelse unik og i særklasse!

 

Velkomstdrink

Dom Portier, Cava, Spanien

Pris pr. fl. 295 kr.

Kan fx nydes ved høje caféborde i Utzons foyer eller i Gårdehaven inden middagen.

Menupakke 1

  • Bagt Skagen-fisk med fennikel, hasselnødder & citroncreme
  • Fransk majskylling med rodfrugter, små kartofler & timiansauce
  • Gateau Marcel med hvid chokoladecreme & bærpure

 

Pris pr. person: 385 kr.

Menupakke 2

  • Kylling ballotine med svampe, tomatchutney, trøffelcreme & salater 
  • Helstegt dansk kalvefilet med pommes anna, kål & rosmarinsauce
  • Eksotisk dessert med braiseret ananas, hvid chokolade & mangosorbet

 

Pris pr. person: 395 kr.

Menupakke 3

  • Røget laks med citroncreme, agurk, rugflager & urter
  • Oksemørbrad i trøffelfars med glaseret oksespidsbryst, gulerod, pommes fondant & trøffelsauce
  • Variation af chokolade med sorbet, knas & marengs

 

Pris pr. person: 425 kr.

 

*Alle menupakker kan serveres til børn under 12 år til halv pris ved halv portion.

Ved menupakker 1-3 serveres hovedret som fransk severing.

 

Menupakke 4 (social dining)

Forret

•    Røget laks med agurk, urtemayo & rugflager
•    Bagt Skagen-fisk med citronmayo, fennikel & salater
•    Kylling ballotine med svampe, tomatchutney, trøffelcreme & salater
•    Udvalg af italiensk charcuteri med tomat, oliven & trøffelmayo
 

Hovedret

•    Helstegt kalvefilet med kål & timiansauce
•    Varm salat med kartofler, urter & trøffel
•    Cæsarsalat med parmesan & croutoner
•    Braiseret svinenakke med BBQ-sauce, tomatsalat & sprød kartoffel
•    Tabouleh med bagte tomater, lime & persille
 

Dessert

•    Fransk chokoladekage med ganache & frysetørrede bær
•    Vanilje panna cotta med blåbærkompot & lime
•    Isparfait med chokoladeflager & knas
 

Pris pr. person: 385 kr.

Brunchbuffet til selskaber (min. 20 voksne)

•    Udvalg af italienske charcuteri med løg & mayo
•    Koldrøget laks med hytteost, fennikel & salater
•    Cæsarsalat med kylling, parmesan & croutone
•    Æg ”cocotte” med kartoffel, porrer & bacon
•    Hjemmelavet choritzopølser med hjemmelavet ketchup
•    Lun leverpostej med svampe & syltet rødbeder
•    Udvalg af danske oste, nødder & oliven
•    Yoghurt med blåbærkompot & knas
•    Fransk chokoladekage med chokoladecreme & bærpure
 

Pris pr. person: 195 kr.

 

Tilkøb til brunch:

  • Pandekager med sirup: 20 kr.
  • Håndpillede rejer med citroncreme: 35 kr.
  • Lille croissant med hjemmelavet nutella: 20 kr.
  • Frisk frugt: 20 kr.
  • Juice i kander: 65 kr. 
  • Kaffe/ the ad libitum:  45 kr. 
  • Cava: 60 kr. pr. glas/295 kr. pr. flaske

Selskaber og fester