Vi bruger cookies på utzoncenter.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Møder og konferencer

Utzon Centers beliggenhed på havnefronten og i vandkanten af Limfjorden er enestående for byen. Placeringen er med til at skabe en smuk og inspirerende ramme for jeres næste konference eller arrangement.

 

Det er muligt for enkeltpersoner, selskaber og virksomheder at leje Utzon Center. Aalborg er i forvejen kendt som en fremragende konferenceby, og Utzon Centers faciliteter og beliggenhed bidrager med et unikt og eksklusivt præg til erhvert arrangement.

 

Nedenfor kan du læse om de forskellige rum og faciliteter, som du har mulighed for at leje her på Utzon Center. Det Obelske Auditorium, udstillingshallerne, Spidsgatterhallen, Restaurant JØRN og atriumgården. Alle faciliteter som du har mulighed for at leje både i og uden for Utzon Centers åbningstid.

 

Kontakt salgschef Mads Buch Jensen for at få mere information om de forskellige muligheder og priser på mjen@utzoncenter.dk eller telefon 41 82 29 71.

 

Beskrivelse af faciliteter

Herunder finder du beskrivelse af Utzons faciliteter. Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.

 

Det Obelske Auditorium

Auditoriet er beliggende på Utzon Centers 1. sal med en enestående udsigt over Limfjorden og havnepromenaden. Der er mulighed for at holde arrangementer i auditoriestil med plads til 104 personer på mobile stolerækker. Yderligere stole kan placeres, så der i alt kan være 150 personer. Auditoriet kan også opstilles med runde 10-mands borde til i alt 10-100 personer alt efter arrangementets art. Det Obelske Auditorium er med sin flexible indretning ideelt til en lang række arrangementer – såvel faglige som kulturelle og sociale. Teknisk udstyr: Projektor, mikrofoner og trådløst internet. Mulighed for mørklægning.

 

 

Restaurant JØRN

På Utzon Center har vi en restaurant i særklasse. Vi kan for eksempel tilbyde forplejning til møder eller man kan booke restauranten til private aftenarrangementer (min. 30 gæster). Sammen med JØRN kan vi sammensætte en fuld løsning af højeste kvalitet. Vi har samlet en side med et par eksempler på møde-/konferencepakker i samarbejde med JØRN. Læs mere her.

 


Spidsgatterhallen

Spidsgatterhallen er placeret i stueplan med direkte udsigt til Limfjorden og havnefronten. Midt i lokalet er Aage Utzons Spidsgatterbåd placeret, og giver en helt unik oplevelse af rum, lys og udsigt. Lokalet er velegnet til receptioner, udstillinger og stående arrangementer for op til 150 personer. Der kan placeres runde borde med plads til 100 personer. Spidsgatterhallen benyttes løbende til udstillinger, som derfor også vil være en del af helhedsoplevelsen.

 

Mødelokalet Can Lis 

Mødelokalet bærer navn efter Jørn Utzons arkitektoniske mesterværk på Mallorca, Can Lis, hvor han trak sig tilbage, tilbragte tid med familien og lod sig inspirere til nye projekter. Miljøet i mødelokalet er i samme ånd stilfuldt, inspirerende og personligt. Det er indrettet som arkitektens tegnestue med plads og ro til fordybelse. I Can Lis har I adgang til trådløst, lynhurtigt internet og en 75” skærm, hvilket gør det ideelt til præsentationer og Skype-møder. Mødelokalet ligger i stueplan med let adgang til vores udstillinger. Der er plads til op til 16 personer i Can Lis og mulighed for mørklægning.

 

Udstillingshal 1 

Udstillingshallen er beliggende i stueetagen. Den er på 350 m2, og giver med flytbare vægge mulighed for at skabe spændende, rumlige udstillinger og installationer. Konstruktionen af ovenlysvinduer giver et ganske særligt lysindfald, og lokalet er også meget smukt til afholdelse af unikke kulturoplevelser, middage, foredrag og receptioner. Der kan alt efter arrangementets art være op til 150 personer.

 

Udstillingshal 2

Udstillingshallen er beliggende i umiddelbar tilknytning til udstilingshal 1. Den er på 350 m2, og giver med flytbare vægge mulighed for at skabe spændende og rumlige udstillinger samt installationer. Konstruktionen af ovenlysvinduer giver et ganske særligt lysindfald og lokalet er meget smukt til afholdelse af unikke kulturoplevelser, middage, foredrag og receptioner. Der kan alt efter arrangementets art være op til 150 personer.

 

Udstillingshal 1 + 2

Udstillingshallerne 1 og 2 kan sammenlægges til en stor hal på 700 m2. Der kan alt efter arrangementets art være op til 300 personer.

 

 

Atriumgården

Midt i Utzon Center ligger atriumgården i læ for vejr og vind, med udsyn til Limfjord og by. Når vejret tillader det, er gården perfekt til mindre sammenkomster, udstillinger, forestillinger eller andre arrangementer for op til 150 personer. Midt i gården fik Jørn Utzon plantet et paradisæbletræ, der om sommeren står med smukke lyserøde blomster.

Kontaktinformation

Salgschef Mads Buch Jensen

Telefon 4182 2971

mjen@utzoncenter.dk