Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Forside

Få et trygt besøg

Vi følger myndighedernes anbefalinger og har indført retningslinjer, der giver dig et trygt og sikkert besøg.

Coronapas

Myndighederne kræver, at alle besøgende over 15 år ved ankomst fremviser coronpas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er højst 72 timer gammel. Husk også at medbringe gyldig ID.

 

Er du i tvivl om reglerne og coronapas, så læs mere på den officielle hjemmeside coronasmitte.dk.

 

Mundbind

Utzon Center er et offentligt tilgængeligt sted på linje med for eksempel supermarkeder, biografer og andre kulturinstitutioner. Derfor kræver retningslinjerne, at alle over 12 år bære mundbind eller visir. Dog ikke når du sidder i restaurantens spiseområder.

 

Hold afstand 

Vi hjælper selvfølgelig med, at der aldrig er for mange gæster samlet på ét sted. Men alle skal hjælpe hinanden til at få et godt besøg. Vær tålmodig. Udvis omtanke. Tag hensyn.

 

Rengøring

Vi gør ekstra rent på alle kontaktflader, hvor der er hyppig berøring. Vi bruger desinfektionsmidler, som overholder gældende regler.

 

Karantæne

Vi har workshops med Lego samt forskellige materiale, der alle er i rotation og bliver udskiftet dagligt, hvorefter de kommer i karantæne i 48 timer. 

 

Håndhygiejne

Vi har stillet håndsprit frem, der er til rådighed flere steder Utzon Center. Og du kan selvfølgelig altid vaske hænder på vores toiletter.

 

Garderobe 

Du må gerne bruge garderoben. Men vi opfordrer til, at du beholder dit overtøj på eller tager det over armen.

 

Arrangementer

Vi overholder alle retningslinjer i Restaurant JØRN samt ved vores arrangementer andre steder i huset. Hvis du har lejet et lokale til et privat arrangement, så hjælper vi også gerne med råd og vejledning, så alle dine gæster kan føle sig trygge. 

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte personalet. Vi hjælper gerne.