Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

Aalborg Kulturskole: Gå til ’Design og teknologi’ i fritiden

Hvordan laver man et godt design? Og hvilken rolle kan teknologi spille i proces og produkt? Det er de ting, vi undersøger til Design og Teknologi.

2021 Aalborg Kulturskole design og teknologiHvis du elsker at være kreativ og bruge din fantasi, så skal du gå til Design og Teknologi på Utzon Center. Her lærer du at tænke og arbejde som en arkitekt eller designer.

 

Vi skal designe møbler, spil, virtuelle verdener, huse og installationer. Og alt muligt andet. Lige hvad du har lyst til.

 

Du kommer til at bruge alle arbejdsredskaber fra blyanter og papir og til computere, programmering og professionelle laserskærere og 3D-printere.

 

Vi går ud i byen for at finde inspiration og tegne skitser. Og vi laver ideudvikling med for eksempel moodboards eller brainstorming.

 

Vi tester og afprøver alle vores ideer, og så går vi igang med at lave dem i virkeligheden med 3D-print, VR eller med micro:bit, laser cutting eller andre af de fede teknologier og arbejdsredskaber, som du kommer til at bruge og lære mere om på forløbet.

 

Vores forløb for skoleåret 2021/2022 er i fuld gang. Måske du skal med på det næste hold? Hold dig opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Design og Teknologi afvikles i samarbejde med Aalborg Kulturskole

 

Praktisk information

  • Forløbet er for børn fra cirka 10-13 år
  • Der er ikke undervisning i skolernes ferier
  • Prisen er 2.760kr. per år (276 kr. per måned)