Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893
 

5 ting du kan lave på Utzon Center: Byg og hyg med hele familien

Når du tager familien med på Utzon Center, er der aktiviteter og workshops, hvor alle kan føle, røre og mærke arkitektur.

1. SOMMERLIV: Workshop for børn og voksne

I vores workshop SOMMERLIV har vi bygget fire sommerhuse. Her bor en lystfisker, en forfatter, en fotograf og en strandstensamler.

 

Du skal på opdagelse i deres sommerhuse. Lad dig inspirere af, hvad de hver især går og drømmer om.

 

Læs mere her

 

 

2. Udstilling: Gå på opdagelse i SOMMERHUS

Du skal bruge en nøglering. Den finder du i begyndelsen af vores store udstilling om sommerhuse. Rundt om i udstillingen finder du så nogle spørgsmål, som du skal svare på. For eksempel om dit hus skal ligge i skoven eller ved vandet. For hvert spørgsmål tager du en figur, som du sætter i din nøglering. Og til sidst har du svaret på, hvad der er dit gode sommerhusliv. 

 

Læs mere om SOMMERHUS

 

 

3. Hver weekend: Workshop med Lego, Minecraft og virtual reality

Her er en workshop for legesyge arkitekter. Både store og små. Børn og voksne. Du bruger Lego, Minecraft og virtual reality til at gå på opdagelse i arkitekturen.

 

Du skal bygge dit helt eget sommerhus. Skal det stå på stylter, ligge ved vandet eller under jorden? Du bestemmer. Og du kan altid finde inspiration i udstillingen SOMMERHUS.

 

Du behøver ikke at bestille tid. Bare kom. Der er workshop hver weekend.

 

Læs mere her

 

 

4. Krea til børn: Leg og lær med Utzon DIY

Mangler du noget at lave derhjemme? Her får du sjove og kreative opgaver og idéer, der gør dig klogere på arkitektur. Vi har lavet opgaverne, så det er med materialer, der er nemme at få, eller som du allerede har liggende derhjemme.

 

Hent gratis øvelser

 

 

5. Tag en pause på JØRN

Pyha... Man kan få sved på panden af det der arkitektur. Både små og store arkitekter kan få brug for at fylde maven. Så kig forbi Restaurant JØRN, hvor der er mad og drikke til alle aldre. 

 

Læs om Restaurant JØRN og se månedens menu

 

OBS: Restaurant JØRN er lukket mandag og tirsdag.