Sprog

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

Kalender

Fyraftens-arrangement for lærere: Lad os blive klogere på hinanden!

Den her går særligt ud til gymnasielærere i billedkunst, design og arkiktetur: Kom til fyraftensmøde og hjælp os med at blive klogere på hinanden.

Utzon Center udbyder altid undervisningsforløb i forbindelse med aktuelle udstillinger og der bliver flere tilbud i fremtiden.

 

Til fyraftensmødet lægger vi op til dialog. Hvordan kan vi bruge hinanden? Hvordan tilrettelægger Utzon Center forløb, der kan tilføje og inspirerer til jeres undervisning? Vi ønsker at blive kloge på jeres nye fag og håber I vil blive klogere på hvad, vi kan tilbyde jer!

 

Denne aften vil vi fortælle om det aktuelle undervisningsforløb og planerne for foråret 2018. I 2018 ville Jørn Utzon nemlig være fyldt 100 år, og det fejrer vi på Utzon Center med udstillingen ’Horisont’, der viser hvordan Utzons rejser og oplevelser med fremmede kulturer farvede hans arkitektursyn og dannede grundlag for nogle af hans mest vidunderlige og ikoniske bygninger.

 

Vi kommer til at udvikle undervisningsforløb der tager afsæt i denne udstilling, med forløb der tager fat i den helt grundlæggende arkitekturforståelse. Med Jørn Utzon i tankerne undersøges arkitektoniske principper, naturen som inspirationskilde, geometri og konstruktion. Vi bestræber os på at undervisningsforløbene inddrager både det fysiske og teknologiske, for bedre at kunne forstå og skabe arkitekturen.


Tilmeld dig og dine kollegaer via formularen herunder – vi glæder os til at møde jer!

Tilmeldingsformular

person(er)

Datoer

4. jan 2018, 16:30 til 18:00

Kategorier