’Tech-nørd’ søges til formidlingsprojektet ’Arkitektur er en leg’

Stillingsbeskrivelse

Utzon Center søger til en tre-årig projektstilling den kreative ’tech-nørd’, der elsker at kaste sig ud i nye udfordringer og lære fra sig. Du føler dig hjemme i et univers med nye teknologier fra 3D-print over VR til moderne apps, robotter og droner. Du vil som Utzon Centers ’tech-nørd’ blive en del af vores nye, store formidlings- og undervisningsprojekt ’Arkitektur er en leg’. Her indgår du i et team af arkitekter og formidlere, som de næste tre år, skal lære børn i Danmark alt om arkitektur og matematik fra en kreativ vinkel.

 

Du vil som ’tech-nørd’ referere til projektlederen for ’Arkitektur er en leg’, og have ansvaret for alle Utzon Centers teknologiprojekter, samt håndtering og drift af teknologi i huset. Dine opgaver vil blandt andet indeholde:

 

 • Ansvar for opbygning af teknologi-lab for børn
 • Implementering af teknologi i Utzon Centers undervisning til børn
 • Udvikling af formidling- og undervisningsmateriale til folkeskoleelever
 • Afvikling af undervisning for skoleklasser
 • Guide og underviser for børn og familier
 • Daglig drift af teknologi på Utzon Center

 

Du vil indgå i formidlings- og undervisningsteamet på Utzon Center samt i udviklings- og forskningsteam med forskere på AAU.

 

Fælles opgaver

Da Utzon Center er en lille organisation er det vigtigt, at du har lyst til at løfte opgaver, der også ligger uden for den gængse opgavebeskrivelse. Der vil derfor være drifts- og administrationsopgaver, som løses fast og ad hoc.

 

Faglige kvalifikationer

 • Du har indsigt og erfaring med teknologihåndtering og udvikling enten fra formidlings- og undervisningssammenhænge eller det private erhvervsliv
 • Du har erfaring med selvstændigt at udvikle og eksekvere mindre teknologiprojekter
 • Du er bruger af 3D-modelleringsværktøjer, 3D-printning, VR-miljøer, robotteknologi og lignende
 • Du har erfaring med at scripte og kode i relevante sprog
 • Du forstår oplevelses- og kulturbranchen og kan formidle bredt
 • Du besidder gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk
 • Du kan have en relevant uddannelse som medialog, arkitekt med indgående teknologiforståelse, datalog med formidlingsgen eller du er den ægte nørd, der har tillært dig hele pakken fordi du bare elsker at bruge teknologi og formidle den

 

Personlige kvalifikationer

Du drives af at nørde ny teknologi, men du er også overbevidst om, at det kun er fedt, hvis andre forstår at bruge teknologien. Du er positiv, selvstændig, ansvarlig og dedikeret. Du skal være en udpræget teamplayer og humørfyldt person, da det er den type kollegaer, du vil være omgivet af. Du forstår at begejstre med din viden og dyrke den faglige udvikling i samarbejde med de andre fagligheder på Utzon Center.

 

Løn

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Der tilbydes løn efter aftale.

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, senest den 1. marts 2018. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Matilde Marling Kiib på 99821604 eller mail mmk@utzoncenter.dk. Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 2 og 3, 2018.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til job@utzoncenter.dk senest den 2. januar 2018. Skriv ’tech-nørd’ i emnefeltet.

 

Om Utzon Center

Midt på Aalborgs smukke havnefront ligger Utzon Center, designet af den verdensberømte, danske arkitekt Jørn Utzon og hans søn Kim Utzon i 2008. Utzon Center er det nordiske oplevelseshus for arkitektur og design. Hovedfokus er udstillinger og formidling af nutidige strømninger inden for arkitektur og design med brug af ny teknologi. I en aktualiseret kontekst belyser og formidler vi tillige Jørn Utzons arkitektur og metoder via Utzon Arkivet. Du kan finde mere info på www.utzoncenter.dk.

 

Om ’Arkitektur er en leg’

Utzon Centers store læringsprojekt, Arkitektur er en leg, er støttet i en firårig periode af Nordea-fonden og Aalborg Kommunes Skoleforvaltning. Se mere på www.utzoncenter.dk/arkitekturerenleg.