Proaktiv og engageret administrationschef til Kunsten og Utzon Center A/S

Kunsten søger en dygtig administrationschef til at varetage ledelsen af museets administration, økonomi, HR og IT samt bidrage til museets strategiske og organisatoriske udvikling i samarbejde med museumsdirektøren. Derudover vil administrationschefen i kraft af Kunstens samarbejdsaftale med Utzon Center A/S også være ansvarlig for en del administrative aktiviteter, som vedrører Utzon Center A/S

Jobbet

Som administrationschef indgår du i en dynamisk chefgruppe med reference direkte til museumsdirektøren. Du vil få ansvaret for at styre Kunstens og Utzon Centers samlede økonomi, strategisk rådgive om økonomiske, juridiske og administrative forhold samt sikre, at museets interne funktioner fungerer så godt og effektivt som muligt for alle medarbejderne. Du vil proaktivt bidrage til at skabe flow og effektivitet i arbejdsgangene samt sikre et godt og dynamisk arbejdsmiljø.

Målet er at sikre fortsat sund og bæredygtig økonomi, som muliggør en realisering af Kunstens og Utzon Centers visioner. Samtidig forventes der også et særligt fokus på at sikre samdrift og synergiudvikling mellem Kunsten og Utzon Center.

 

Dine hovedarbejdsopgaver bliver

 • Økonomistyring, budgetlægning og regnskabsaflæggelse
 • Personaleledelse
 • Ledelsesrapportering
 • Vedligehold og udvikling af økonomi- og regskabssystemer
 • Løn- og likviditetsstyring
 • HR og personaleadministration
 • Udvikling, optimering og vedligehold af administrative processer
 • IT-opgaver i samarbejde med Aalborg Kommunes IT-afdeling
 • Drift og bygningsvedligeholdelse på Kunsten
 • Samarbejde med bestyrelse, revision, bank, forsikring og offentlige myndigheder
 • Juridisk rådgivning om bl.a. personaleretslige forhold.

 

Profil

Du er selvstændig, struktureret, grundig og initiativrig. Du har et stort engagement, er strategisk tænkende og bidrager konstruktivt i opgaveløsningen med en god menneskelig indfølingsevne. Du trives i en travl hverdag med mange bolde i luften og evner at omsætte dem til praksis i et miljø med mange interessenter. Du bidrager med et godt humør og formår at involvere og motivere folk omkring dig, så I sammen formår at skabe synlige resultater. Med gode analytiske evner og et højt abstraktionsniveau falder det dig naturligt at optimere og effektivisere processer og arbejdsgange.

 

Din baggrund og kvalifikationer

Erfaring fra en lignende stilling

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne HD(R), cand.merc. eller tilsvarende
 • Tillidsvækkende og dialogskabende ledelsesstil
 • Erfaring med økonomistyring samt budget og bevillingsregler
 • Flair for IT og erfaring med økonomisystemer - Navision
 • Erfaring med løn og personaleregler
 • Kendskab til personalepolitik
 • Erfaring med organisationsudvikling
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner

Der er tale om en fast fuldtidsstilling i et kreativt og uformelt miljø med ønske om tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. november 2017. Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Kunsten med ugentlige møder på Utzon Center.

 

Ansøgningsfrist

Hvis du har de rette kompetencer og finder jobbet attraktivt så send din ansøgning med opdateret CV hurtigst muligt eller senest onsdag den 06. september 2017 kl. 12.00til ansoegning@kunsten.dk . Ansøgningen skal være mærket ”Administrationschef”.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 37 og 39. 

 

Vil du vide mere?

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte museumsdirektør Gitte Ørskou på telefon 3199 4101/mail goe@kunsten.dk. Ekstern konsulent bistår ved udvælgelsen af kandidater og gennemførelse af test/samtaler.

 

Om Kunsten

Kunsten er en selvejende institution under Aalborg Kommune og er et af Danmarks førende museer for moderne og samtidig kunst. Kunsten er et museum i vækst og med værdierne engagement, mod, handlekraft og nærvær sætter museet kunsten og kunsthistorien i spil for et bredt publikum. Kunsten arbejder internationalt og udgør samtidig en væsentlig byggesten i det sprudlende kulturliv, som er vokset frem i Aalborg de seneste år. 

Vil du vide mere, se: www.kunsten.dk

 

Om Utzon Center

Kunsten har siden efteråret 2014 varetaget den administrative ledelse af Utzon Center A/S, der er et internationalt arkitekturcenter i vækst. Utzon Centers daglige leder er kreativ direktør Lasse Andersson.

Midt på Aalborgs smukke havnefront ligger Utzon Center designet af den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon og hans søn Kim Utzon i 2008. Utzon Center er det nordiske oplevelseshus for arkitektur og design. Hovedfokus er udstilling og formidling af nutidige strømninger i arkitektur og design med forståelse for ny teknologi. I en aktualiseret kontekst belyser og formidler vi tillige Jørn Utzons arkitektur og metoder via Utzon Arkivet. 

Vil du vide mere, se: www.utzoncenter.dk