Grafiker-praktikant til efteråret 2017

På Utzon arbejder vi med formidling af arkitektur og design gennem udstillinger. I arbejdet med udstillinger, er der mange grafiske opgaver tilknyttet, for eksempel produktion af det grafiske layout til en udstilling, udstillingskataloger og plakater.

Vi søger en praktikant, der kan indgå i vores udstillingsteam og løse forskellige grafiske opgaver til aktuelle udstillinger, samt ad hoc-opgaver. Kan du redigere video, er det klart en fordel, men ikke et must. Flydende dansk på skrift og i tale er ikke et krav.


Utzon Center har en grafisk linje, som vi hele tiden søger at videreudvikle uden, at det svækker vores grafiske genkendelighed i det offentlige rum. Derfor vil vi i din ansøgning gerne se et bud på en A3-poster til Utzon Center. Forestil dig, at posteren hænger et sted i Aalborg og skal få folk til at besøge Utzon Center.


Find designguiden på www.urgent.space/kunsten

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning, CV samt portfolio på max 10 sider (5MB) inklusiv dit bud på en A3-plakat for Utzon Center til jukl@utzoncenter.dk
senest 01.06.2017. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Julie Klok på mail eller tlf. +45 99 82 16 04.