Bryllup hos JØRN

Utzon Center er et fantastisk hus og byder på mange forskellige muligheder.

Bryllupsreception i foyer og atriumgården

  • I sommermånederne tilbyder vi vores brudepar at afholde bryllupsreception i vores foyer og Atriumgård.
  • Foyeren pyntes pænt med høje caféborde med hvide stofduge, hvide blomster og lys.
  • Buffet i foyeren. I sommerperioden er der mulighed for at sidde i Atriumgården, hvis vejret tillader det.
  • Foruden sommerperioden, samt ved dårligt vejr, vil der være mulighed for at benytte siddepladser i Restaurant JØRN efter aftale og antal gæster.
  • Gæsterne har også rig mulighed for at cirkulere rundt og se de spændende udstillinger, som huset byder på - udstillingerne lukker hver dag kl. 17.

 

Buffet

Receptionsbuffet afregnes altid efter forbrug.

 

  • Kaffe, te - 38 kr.
  • Isvand - 20 kr.
  • Husets hvid og rødvin - 298 kr.
  • Sodavand - 32 kr.
  • Søbogård saft - 35 kr.
  • Flaskeøl - 35 kr.

 

Receptionssnack

Der kan vælges mellem følgende forslag:

Trekantsandwich med:

- Røget laks og agurk

- Kyllingesalat med karry og bacon

(1 af hver pr. person) pr. stk. 65 kr.

 

Udvalg af diverse chips, mayo, saltmandler og oliven pr. person - 48 kr.                       

Frugtfad pr. person - 28 kr.                           

 

Bryllupskage

Utzon Center henviser venligst til:

Gistrup Bageri Aps, Nøvlingvej 23, 9260 Gistrup

Telefon 98314043

 

Bryllupskage bestilles og afregnes direkte af brudeparret, og det er op til brudeparret selv hvem der leverer denne, når blot det er en levnedsmiddelgodkendt bager/konditor. Vi hører gerne nærmere herom af hensyn til levering på dagen, servering osv.  Dog senest 1 uge før arrangementet.

 

Utzon Center anbefaler, at brudeparret nyder bryllupskagen med et glas Cava eller Champagne om eftermiddagen under receptionen sammen med kaffen.

 

Vi tager et gebyr pr. person af 25 kr., der dækker tallerken-, serviet- og gaffelleje samt opvask af dette i forbindelse med bryllupskagen.

 

Dom Portier Cava - 298 kr./fl.

Champagne efter aftale, valg og pris.

 

Bryllupsfest i Utzon Center i Det Obelske Auditorium

Kl. 17.30 (eller efter aftale)

Velkomst drink Cava

(Hvis denne er nydt til bryllupskagen om eftermiddagen, går man direkte til bords kl. xx efter aftale)

 

Kl. 18.00

Der kan vælges mellem flg. 3 bryllupsmenupakker.

Garniture afspejler løbende sæsonens udbud af friske råvarer.

 

Pakke 1:

- Unghaneballotine med sennepscreme, salater, sprøde chips og urtevinaigrette.

- Kalvefilet med spæde grøntsager, små kartofler og rødvinssauce.

- Dessert af sæsonens frugt og bær med iscreme.

 

Pakke 2:

- Røget færøsk laks med citroncreme, urter og rugflager.

- Svinemørbrad i pancetta med asparges, små kartofler og rosmarinsauce.

- Dessertvariation med udvalg af kage, isparfait og kompot.

 

Pakke 3:

- Rødtunge cannaloni med urtemayo, håndpillede rejer og sprøde flager.

- Oksemørbrad i souffléfars med kartoffel, sæsonens garniture og trøffelsauce.

- Chokolade-trilogi med bærsorbet.

 

Vine

- Husets hvidvin, husets rødvin og dessertvin skænkes ad libitum under hele arrangementet.

- Til de der ikke ønsker vine skænkes gerne øl, sodavand, saft og alkoholfri vin i stedet.

 

Tilkøb vin pakker:

Utzon tilbyder endvidere lækre og spændende vinpakker afmålt specielt til bryllupsmenuen.

 

Vinpakke 1 afmålt til menu pakke 1.

2015 Sauvignon Blanc, Knewitz, Rheinhessen

2011 Gran Reserva, Vila Real, Duoro, Portogal

2011 Jurancon Moelleux, Symphonie de Novembre

Tillæg 45,- pr. person for denne vinpakke

 

Vinpakke 2 afmålt til menupakke 2

Vila Real, Portogal  

 2014 Cote De Rhone,Cros de la Mure

 Moscato D’Asti , Piemonte, Let Mousserende, Italien

Tillæg 75,- pr. person for denne vinpakke

 

Vinpakke 3 afmålt til menupakke 3

2014 Macon Villages, Rene Michel, Casal Ventozola, Bourgogne

2012 Altos de Losada, Bierzo, Portogal

2011 Jurancon Moelleux, Symphonie de Novembre

Tillæg 100,- pr person for denne vinpakke 

 

Kaffe, the og petitfours

(Opsættes som ta’ selv buffet eller serveres ved bordene alt efter aftale).

  

Avec/Likør

Cognac, Bailey, Contreau, Grand Manier.

Vi beregner 1 genstand pr. person.

 

Fri bar i 3 timer indeholdende:

Flaskeøl, sodavand, saft og husets hvid- og rødvin ad libitum.

 

Natmad kl. 02.00

Udvalg af pølse eller charcuteri og oste med tilbehør og sylterier.                                       

Hotdogs (saml selv) 2 stk. med diverse tilbehør.                                                               

Karrysuppe med kylling og croutoner.

 

Pris pr. person kr. 1.200 (efter kl. 02 tillæg på kr. 500 pr. tjenertime).

Lokaleleje for leje af Det Obelske Auditorium 4.500 kr.