Bryllup hos JØRN

Utzon Center er et fantastisk hus og byder på mange forskellige muligheder.

Bryllupsreception i foyer og Atriumgården

  • I sommermånederne tilbyder vi vores brudepar at afholde bryllupsreception i vores foyer og Atriumgård.
  • Foyeren pyntes pænt med høje caféborde med hvide stofduge, hvide blomster og lys.
  • Buffet i foyeren. I sommerperioden er der mulighed for at sidde i Atriumgården, hvis vejret tillader det.
  • Foruden sommerperioden, samt ved dårligt vejr, vil der være mulighed for at benytte siddepladser i Restaurant JØRN efter aftale og antal gæster.
  • Gæsterne har også rig mulighed for at cirkulere rundt og se de spændende udstillinger, som huset byder på – udstillingerne lukker hver dag kl. 17.

 

Buffet

Receptionsbuffet afregnes altid efter forbrug.

 

  • Kaffe, te – 45 kr.
  • Isvand – 20 kr.
  • Husets hvidvin og rødvin – 295 kr.
  • Sodavand – 32 kr.
  • Antons saft – 35 kr.
  • Flaskeøl – 39 kr.

 

Receptionssnack

  • Udvalg af diverse chips, mayo, saltmandler og oliven pr. person – 55 kr.                       
  • Frugtfad pr. person – 25 kr.                           

 

Velkomst  

  • Dom Portier Cava – 295 kr./fl.
  • Champagne efter aftale, valg og pris.

                       

Bryllupsfest i Utzon Center i Det Obelske Auditorium

Kl. 17.30 (eller efter aftale)

Velkomst drink Cava

(Hvis denne er nydt til bryllupskagen om eftermiddagen, går man direkte til bords kl. xx efter aftale)

 

Kl. 18.00

Der kan vælges mellem flg. 3 bryllupsmenupakker.

Garniture afspejler løbende sæsonens udbud af friske råvarer.

 

Pakke 1:

  • Unghaneballotine med sennepscreme, salater, sprøde chips og urtevinaigrette.
  • Kalvefilet med spæde grøntsager, små kartofler og rødvinssauce.
  • Dessert af sæsonens frugt og bær med iscreme.

365,-

 

Pakke 2:

  • Røget færøsk laks med citroncreme, urter og rugflager.
  • Svinemørbrad i pancetta med asparges, små kartofler og rosmarinsauce.
  • Dessertvariation med udvalg af kage, isparfait og kompot.

425,-

 

Pakke 3:

  • Rødtunge cannaloni med urtemayo, håndpillede rejer og sprøde flager.
  • Oksemørbrad i souffléfars med kartoffel, sæsonens garniture og trøffelsauce.
  • Chokolade-trilogi med bærsorbet.

495,-

 

Vine

  • Husets hvidvin, husets rødvin og dessertvin

 

Kaffe, the og petitfours

  • Opsættes som ta’ selv buffet eller serveres ved bordene alt efter aftale

  

Avec/Likør

  • Cognac, Bailey, Contreau, Grand Manier.

60,- pr genstand

 

Natmad kl. 02.00

  • Udvalg af pølse eller charcuteri og oste med tilbehør og sylterier.                                       
  • Hotdogs (saml selv) 2 stk. med diverse tilbehør.  85,-                                                             
  • Karrysuppe med ris, confiteret kylling og croutoner. 75,-

 

Efter kl. 02 er der tillæg på kr. 500 pr. tjenertime

Lokaleleje for leje af Det Obelske Auditorium 4.500 kr.