A&D-praktikant til efteråret 2017

Har du interesse for arkitektur, formidling, grafik og modelarbejde, og har du mod på at søge uden for de gængse praktiksteder? Så er det måske dig, vi søger!

På Utzon arbejder vi med formidling af arkitektur og design gennem udstillinger. Du vil opleve, at arbejdsprocesserne ligner dem, du har på en tegnestue. Fra koncept, gennem udviklings- og designfasen til det byggede. Det at designe udstillinger handler om at skabe den gode fortælling med spændende umuligheder og mulighed for at formidle arkitektur på nye måder.

 

Du skal have en god arkitektonisk forståelse, du skal være konceptuelt stærk, og så skal du have gode grafiske evner. Desuden vil det være et kæmpe plus, hvis du har nogle vilde modelfærdigheder – gerne med fokus på digitale produktionsværktøjer. Til gengæld kan vi tilbyde dig en spændende praktikplads med masser af udfordringer og kreativt ansvar efter evne. Der vil være en del ad hoc-arbejdsopgaver, der skal løses, men du vil især blive tilknyttet udviklingen af en stor udstilling, der skal fejre 100 året for Jørn Utzon i april 2018.


Flydende dansk på skrift og i tale er ikke et krav.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret, hører vi meget gerne fra dig. Send os en målrettet portfolio samt en motiveret ansøgning, der max må fylde 10 sider (5MB). Portfolio, CV og ansøgning sendes til jukl@utzoncenter.dk senest 01.06.2017. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Julie Klok på mail eller tlf. +45 99 82 16 04.